Bu süreç içerisinde teciliniz kendi kendine uzadı mı? Ayrıca kurula girdiniz mi yoksa sadece evrak alıp gönderdiler mi? Şu anda aynı durumdayım. Muayene evraklarımı alıp "10 gün içinde sisteme düşer, ek bir şey yapmana gerek yok" dediler. Öte yandan askeriyeden "bize hastane evrakı getireceksin" diyorlar. Bugün kontrol ettiğimde de tecil 3 ay sonraya atılmış ama rapor falan gözükmüyor. Pazartesi günü gidip soracağım.
Bu süreç içerisinde teciliniz kendi kendine uzadı mı? Ayrıca kurula girdiniz mi yoksa sadece evrak alıp gönderdiler mi? Şu anda aynı durumdayım. Muayene evraklarımı alıp "10 gün içinde sisteme düşer, ek bir şey yapmana gerek yok" dediler. Öte yandan askeriyeden "bize hastane evrakı getireceksin" diyorlar. Bugün kontrol ettiğimde de tecil 3 ay sonraya atılmış ama rapor falan gözükmüyor. Pazartesi günü gidip soracağım.
Boş işler hepsi hocam, şu bürokrasiyle 1 zerre muhattap olunca aşırı canımı sıkıyorlar. Herkes lakayıt, rapor düşene kadar ben de sizin gibi kararsız kararsız bekliyordum.@sabaholmadan ben de geçirdiğim bir kalp ameliyatı neticesinde sevk edildim. Muayene oldum, kurul sekreterliğine girdim. Evrakları alıp "tamam artık kararı bekleyeceksin, 10 gün içinde e devlette gözükür" dediler. Öyle bir heyet karşısına falan çıkmadım. Tecilim 31/12/2025 tarihinde bitecekti ama şu anda 08/03/2026 gözüküyor. Rapor falan da çıkmıyor sistemde, tuhaf.
@Lasyrinx hastane diyor ki "evraklar elektronik ortamda iletiliyor, fiziksel bir belge almayacaksınız", askerlik şubesi diyor ki "hastane kararını bize evrak olarak getireceksin". Kime sorsan farklı bir şey söylüyor.
Maalesef, bir de bu tarz muallak kararlar hep hafta sonuna denk geliyor. Yarın gidip sorsanız resmi tatil, hafta içi de fırsat olmuyor. İşi yokuşa sürmekten başka bir şey değil.Boş işler hepsi hocam, şu bürokrasiyle 1 zerre muhattap olunca aşırı canımı sıkıyorlar. Herkes lakayıt, rapor düşene kadar ben de sizin gibi kararsız kararsız bekliyordum.
Geç düşüyor. Benim de öyle olmuştu. Ocak'ta falan düşer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.