Samsung 870 EVO değerlerim nasıl?

Daha fazla  
Son durum üstatlar kalite kokuyor değil mi?

IMG_20210328_214716.jpg
IMG_20210328_214704.jpg

Hocam şu SSD'yi salın be. Günde ne kadar yazma yapıyorsunuz çözemedim bir. 8 TB veri yazmışsınız 1 ayda. SLC önbelleğini dolduruyorsunuz bu yüzden SSD'nin sık sık. Yazma hızının düşme sebebi de önbelleğin dolmuş olması büyük ihtimalle. Magician ile bir TRIM yapın SSD'ye. Ardından tekrar teste sokun.

Hocam şu SSD'yi salın be. Günde ne kadar yazma yapıyorsunuz çözemedim bir. 8 TB veri yazmışsınız 1 ayda. SLC önbelleğini dolduruyorsunuz bu yüzden SSD'nin sık sık. Yazma hızının düşme sebebi de önbelleğin dolmuş olması büyük ihtimalle. Magician ile bir TRIM yapın SSD'ye. Ardından tekrar teste sokun.
800 GB gören ben.
ewewe.png

Hocam arkadaş cidden fazla veri yazıyor yav. 8 TB nedir 1 ayda? 😳
Eki Görüntüle 945727
Şu SSD ile üçüncü aya doğru gidiyorum ve daha 1.3 TB veri yazmışım. :D

Hocam her acilista yaziyor AC kapa 8 TB oldu bir tane daha alacağım vallahi. Normal saglik 98 sorun yok ki.
Hocam şu SSD'yi salın be. Günde ne kadar yazma yapıyorsunuz çözemedim bir. 8 TB veri yazmışsınız 1 ayda. Slc önbelleğini dolduruyorsunuz bu yüzden SSD'nin sık sık. Yazma hızının düşme sebebi de önbelleğin dolmuş olması büyük ihtimalle. Magician ile bir TRIM yapın SSD'ye. Ardından tekrar teste sokun.

Durum boyle hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20210328_221836.jpg
    IMG_20210328_221836.jpg
    254,4 KB · Görüntüleme: 99
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı