Samsung 870 EVO satışa çıktı!

Evet arkadaşlar, Hepsiburada'da OVY adlı satıcıda bulunabiliyor şu anda. Duyurulmasından sonra bu kadar çabuk piyasaya girmesi beni çok şaşırttı açıkçası. Fiyatı uygun denebilecek bir seviyede bence, indirimlerle alınabilir hale gelecektir. Ne düşünüyorsunuz? Umarım fail konu değildir bu arada. Üzülürüm gerçekten.
Hepsiburada linkleri çok kötü gözüktüğü için Akakçe üzerinden düzenledim linkleri.

Son düzenleme:
860 EVO ile arasında şu an 77 TL var, değecek bir fark var mı?
Tartışılır bence.
Burada özelliklerini 860 EVO ile karşılaştırmıştım. Yeni kontrolcü, yeni bellekler. Onun dışında her şey aynı gibi gözüküyor.

Yüksek bütçenin kralı geldi. Hoş gelmiş. 860 EVO ölünce 870 EVO alacağım sanırım. %95 sağlık ile selam söylüyor sizlere 860 EVO.
Orta-üst bütçeye hitap ettiğini düşünüyorum. Üst seviye için 870 PRO'yu beklemek lazım. EVO'nun fiyatı en azından 550 TL bandına düşerse piyasayı kasıp kavurur gibi gözüküyor.

Orta-üst bütçeye hitap ettiğini düşünüyorum. Üst seviye için 870 PRO'yu beklemek lazım. EVO'nun fiyatı en azından 550 TL bandına düşerse piyasayı kasıp kavurur gibi gözüküyor.
Kasıp kavurmak ne kelime aynı şu görüntüler oluşur;
Şaka bir yana bence 860 EVO yerine artık tercih edilebilecek bir SSD olmuş. M.2 portu olmayan ve iyi bir fiyata üst düzey kalite bir SATA SSD arayanlar için güzel bir seçenek olur. 870 PRO'yu ben de bekliyorum fiyatı makul olursa alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…