Amazon ile hemen görüştüm iade talebi oluşturdum iade alıncağı söylendi. Samsung sorun çıkarmaz dedim böyle oldu.![]()
Şu an kullandığım SSD SU630 kronik sorunlu ölmesini bekliyorum. Bende Samsung alacağım şunu anladım her torbada bir çürük elma çıkıyor.
Amazon ile hemen görüştüm iade talebi oluşturdum iade alıncağı söylendi. Samsung sorun çıkarmaz dedim böyle oldu.![]()
Ah bir anlasalar hocam. Bilmeden hemen damlıyorlar bozuk diye. Samsung SSD'lerin önbellekleri dolunca yazma hızları düşüyor. Ama çok kısa süre sonra o önbellek boşalacağı için geri hızlar yerine geliyor. Bir sorun yok yani SSD'de. Ucuz DRAM'siz SSD'ler ile karıştırıyorlar sanırım hız olayını.Gayet normal üstte de açıklanmış zaten. TurboWrite yüzünden. Aynısı bana da oldu. SSD’yi aldım, Windows kurdum, test yaptım 313 çıktı. 3 gün sonra test yaptığımda ise 512 çıktı. Yani normal bir durum.
Bu biraz da Samsung’un yüzünden aslında. Bilgi kitapçığında açıklamışlar TurboWrite‘ı ama tabi not kısmında. Keşke direkt olarak tabloya yazsalarmışAh bir anlasalar hocam. Bilmeden hemen damlıyorlar bozuk diye. Samsung SSD'lerin önbellekleri dolunca yazma hızları düşüyor. Ama çok kısa süre sonra o önbellek boşalacağı için geri hızlar yerine geliyor. Bir sorun yok yani SSD'de. Ucuz DRAM'siz SSD'ler ile karıştırıyorlar sanırım hız olayını.![]()
hocam merhaba size daha önce de yazdım ama cvp alamadım ben bu turbowrite teknolojisini anlayamadım bir türlü forumdaki bütün başlıkları okudu nerdeyse. Bu teknoloji iyi bişey mi kötü bişey mi önbellek dolunca ssd yavaşlıyor(bazen boşalması baya uzun sürebiliyor demiş arkadaşlar) sonra hızlanıyor. Çok cahilim bu konudaAh bir anlasalar hocam. Bilmeden hemen damlıyorlar bozuk diye. Samsung SSD'lerin önbellekleri dolunca yazma hızları düşüyor. Ama çok kısa süre sonra o önbellek boşalacağı için geri hızlar yerine geliyor. Bir sorun yok yani SSD'de. Ucuz DRAM'siz SSD'ler ile karıştırıyorlar sanırım hız olayını.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.