Samsung 9100 Pro 2TB SSD iyi mi?

Aslında doğru hocam, bence SM2508 daha yüksek saat hızları ve ekstra M0 çekirdeği ile daha iyi duruyor.
B58R ile V8 Nand zaten birbirine çok benzer.

TBW, SLC Nand olarakta daha yüksek. Techpowerup inceleme yayınlanmamış ama.
Soğutma olarak da çok başarılı bir model Phison E26 gibi kontrolcüleri olan SSD'lerin çok ısındığı düşünülünce. (Crucial T700, MSI M570 falan gibi)

Fazla ısınmaması için ne yapılabilir anakartta SSD soğutucu var galiba.
Harici soğutma ve kasanızın iyi hava sirkülasyonu sunması dışında pek bir şey yapılamaz. Ben iyi soğutabilseniz bile o bütçeye çıkmayı dediğim gibi oyun için gereksiz buluyorum. Çok ekstrem işlemlere göre üretilmiş bence.

Soğutma olarak da çok başarılı bir model phison E26 gibi kontrolcüleri olan SSD'lerin çok ısındığı düşünülünce. (Crucial T700, MSI M570 falan gibi)

Harici soğutma ve kasanızın iyi hava sirkülasyonu sunması dışında pek bir şey yapılamaz. Ben iyi soğutabilseniz bile o bütçeye çıkmayı dediğim gibi oyun için gereksiz buluyorum. Çok ekstrem işlemlere göre üretilmiş bence.

Hocam peki bunu alırsam PC açılırken falan ya da oyunlara daha mı hızlı girer.

Hocam peki bunu alırsam PC açılırken falan ya da oyunlara daha mı hızlı girer.
Eğer halihazırda M2 SSD kullanmıyorsanız çok farkeder bilgisayarın açılma süresi yoğun dosya transferi yapan oyunlar (R6, GTA) gibi oyunlara giriş süreniz hızlanır vs. Ancak bunu elde etmek için 9100 PRO kadar iyi bir SSD'ye ihtiyacınız yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı