Samsung 970 EVO alınır mı?

MaxiGG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba M.2 SSD ihtiyacım var. Depolama olarak 500GB yeterli gibi duruyor. Samsung 970 EVO p. Mi yoksa üst modellerini mi almalıyım? Arada özellik olarak uçurum bir fark var mı? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Aklımdaki model aşağıda attığım, onun yerine biraz daha ekler bunu alırım diyebileceğiniz bir model varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Anakartım ASUS ROG B365-F

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata 970 EVO Plus bulunabiliyor.

Zaten öyleymiş şimdi gördüm. Alınır.

Son düzenleme:

Alınır mı diye sorduğu SSD zaten EVO PLUS modeli.

Zaten öyleymiş şimdi gördüm. Alınır.
Elimde birde baya eski bir 128gb SSD var. Evonun siparişi verdim, elime geçtikten sonra Windows'u EVO'ya kurmam daha iyi olur değil mi? Diğerini depolama olarak kullanmayı düşünüyorum. Sağlığı eskisi kadar iyi olmasada yinede iş görüyor.

Windows'u EVO'ya kurmam daha iyi olur değil mi? Diğerini depolama olarak kullanmayı düşünüyorum. Sağlığı eskisi kadar iyi olmasa da yine de iş görüyor.
Tabii ki daha iyi olur. 970 Evo + 860 Evo kullanıyorum ben de. 970 Evo'ya Windows kurulu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı