Samsung 970 EVO Plus 1B değerler nomal mi?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba 3550 omuma hızı yazma hızı 3270'lerde geziyor 3300 olması gerekmiyor mu yazma hızı random hızları random write ise 350.000 değerlerinde random write 270.000 önbellek dolması olabilir mi garantiye gönedermeli miyim? 270.000 bu SSD'ye göre normal değil bence bir SSD uzmanları konuya el atabilir mi? SSD'de bad sector vesaire hiç sıkıntısı yok.

Bende değerler böyle. Disk boşta değil bu arada.
fgh.png

Ceza almanız için raporlama yapmadığıma dua edin.

Normal değerler, sorunuzun cevabını da vermiş bulunuyorum böylece.
Yanlışlıkla yapılan bir etiketleme sonucu arkadaş neden ceza alsın hocam? Yanlışlıkla yaptığını belirtmiş zaten. Üslubunuz hiç hoş değil. Arkadaşa ceza aldırsaydınız elinize ne geçecekti çok merak ediyorum. Biraz sakin olalım, egolarımızı bir kenara bırakalım. Kendimizi bu kadar kaptırmayalım. Forum sitesinde bilgi paylaşımı yapıyoruz altı üstü. Bu mesajı yazıyorum diye beni raporlayacağına eminim. Yönetici arkadaşların canı sağ olsun şimdiden. :)

Son düzenleme:
Yanlışlıkla yapılan bir etiketleme sonucu arkadaş neden ceza alsın hocam? Yanlışlıkla yaptığını belirtmiş zaten. Üslubunuz hiç hoş değil. Arkadaşa ceza aldırsaydınız elinize ne geçecekti çok merak ediyorum. Biraz sakin olalım, egolarımızı bir kenara bırakalım. Kendimizi bu kadar kaptırmayalım. Forum sitesinde bilgi paylaşımı yapıyoruz altı üstü. Bu mesajı yazıyorum diye beni raporlayacağına eminim. Yönetici arkadaşların canı sağ olsun şimdiden. :)
Egoist de olduk :)

Hocam, siz moderasyonun spam cezası verdiğinden bir habersiniz anlaşılan.

Ben keyfine ceza raporu yapmam, ego tatmin etmek gibi bir huyum veya niyetim yoktur.

Beni hiç tanımamışsınız forumda. Tanısanız böyle bir yorum yapmazsınız. Kural ihlali varsa raporlanır, bu kadar.

İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı