Samsung 970 Evo Plus M.2 Kurulum Sorunu

Poba

Decapat
Arkadaşlar merhaba. sSamsung 970 Evo Plus M.2 250 GB SSD aldım. Anakartım Asus Prime B450 Plus. SSD'yi anakarta taktım fakat ilk olarak SSD'yi depolama aygıtı olarak gördü ve Samsung Magician uygulaması SSD'yi disk olarak gördü. BIOS'ta da görünmüyordu. SSD'yi yerel disk yaptım sürücü olarak görünüyor, fakat şimdi de hiç bir uygulama onu disk olarak görmüyor. BIOS'ta M.22 slotu boş görünüyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı NTFS formatında biçimlendirip daha sonra aygıt yöneticisinden kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptım. Fakat Samsung Magician programı halen daha M2 SSD'yi görmemekte...
Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu? M2 slotu 32 Gbps ye kadar destek veriyor. Yardım lütfen..

Son düzenleme:
Evet devam ediyor. Ürünü değiştirmek için VATAN Bilgisayar'a gittim. İlgililer cihazı götürmemi istedi. Ben cihazı bilgisayar tamir eden bir arkadaşa götürmüştüm o da 3 gün uğraşıp yapamadı. Ürün hakkında yardımcı olursanız inanın çok sevinirim.

Bios'da mutlaka görülmeli. Bios güncellemesi yaptınız mı? Sorun anakartta mı? yoksa ssd'demi onu belirlemek lazım önce. İmkanınız varsa önce ssd'nin sağlıklı olup olmadığını başka bir cihazda denemelisiniz. Orada her şey normalse, ana kart ile cebelleşmek lazım. Yine olmuyorsa PCIe kart ile yine kullanabilirsiniz. Ben şu an Lenovo masaüstü bilgisayarda bu şekilde kullanıyorum.

Ana Kartınız için 8/3/2019 tarihinde Sürüm 08092019 çıkmış.

Son düzenleme:
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Evet BIOS sürümüm güncel, VATAN Bilgisayar ile görüştüm. Bilgisayarı onlara götürdüm onlar da bir çözüm bulamayınca servise yolladık bakalım ne olacak. Tekrardan aynı sorun yaşanırsa anakartı göndermeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim tekrardan.

hocam servisten sonuç alabildiniz mi?aynı sorun bende de var.

Dostum aynı sorun bende de var sonuç nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…