Samsung 970 EVO Plus seri numarası farklı gözüküyor

IssızAdam_55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Sizlere 2 sorum olacak.
Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 SSD'ye sahibi. Şimdi sorum şu kutuda 2910 ile biten seri numarası Samsung Magician programında 2910h olarak görünüyor, bu neden?
2. soru - driver olarak 2B ile başlayan 970 EVO modelleri destekleyen sürücüyü kullanıyor fakat siteden baktığımda 970 EVO (Plus) için 4B ile başlayan bir driver var. Bunu nasıl 4B olan sürüme yükseltebilirim veya gerek var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
970 EVO ile 970 EVO PLUS farklı ürünler. Firmware'leri farklı. Bu yüzden ona geçemezsiniz. 970 EVO'nun 2B2QEXE7 iken 970 EVO Plus'ın 4B2QEXM7. Elinizdeki farklı ise güncelleyin.

Seri numarası olayının sebebini bilmiyorum ama normal. Samsung Türkiye çalışanlarına sorsanız onlar da bir şey bilmeyip gevelerler muhtemelen. Globalde de anlayan birine rast gelir misiniz bilmem. Benimkinin sonunda w var. Aynı şekilde etiketin diğer tarafında model ve model code numaraları var. Model code'un modelden farkı yine sonunda w harfi olması. Belki aynı sebeptendir.

Teşekkür ederim. Dostum dediğin doğru 2B2 olan driver Samsung Magician da son sürüm olarak görünüyor ben bunu 4B2'ye güncellemem için sürücüyü indirip flash belleğe yazmam lazım. Yapayım mı?

Yap. Çok istiyorsun, yap. Sonra TOFAŞ arabana BMW yağ filtresi de tak. Farklı ürün diyorum, anlamamakta ısrar ediyorsun. Git yap. Sanki yapabileceksin.
Güzel kardeşim dalga geçmek yerine düzgünce yardımcı olsana. 970 evo plus diyorum kullanmış olduğum ürün evo plus. Yani normal evo değil plus olanı.

Magician niye en günceli o diyor o zaman?
Şu an sizdeki sürüm 2B2QEXM7 ise (2B2QEXE7 değil) ve ne hikmetse Magician güncelleme var demiyorsa 4B2QEXM7 sürümünü indirip kurabilirsiniz.
Bende bilmiyorum magician neden 4B2 yerine 2B2 yi gösteriyor anlamadım gitti. 4B2 olanı indirsem de kuramıyorum Cd ye yaz felan diyor flash bellek seçeneği yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20230324_173331.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20230324_173347.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…