Samsung 970 EVO Plus seri numarası farklı gözüküyor

Merhaba, 970 Evo Plus'ı yeni satın aldım ve bahsettiğiniz gibi aynı durumu yaşıyorum. Magician yazılımı güncel olduğunu ve 2B2QEXM7 olarak gösteriyor. Oysa web sitesinde 4B2QEXM7'yi indirmek için yayınlamışlar. Epey zaman geçmiş problemi çözebildiniz mi?

Merhaba, 970 EVO Plus'ı yeni satın aldım ve bahsettiğiniz gibi aynı durumu yaşıyorum. Magician yazılımı güncel olduğunu ve 2B2QEXM7 olarak gösteriyor. Oysa web sitesinde 4B2qexm7'yi indirmek için yayınlamışlar. Epey zaman geçmiş problemi çözebildiniz mi?

Merhaba dostum geç gördüm KB sorunu çözemedim hala normal sürüm numarası ile kullanıyorum bir sorun teşkil etmiyor.

Merhaba, 970 EVO Plus'ı yeni satın aldım ve bahsettiğiniz gibi aynı durumu yaşıyorum. Magician yazılımı güncel olduğunu ve 2B2QEXM7 olarak gösteriyor. Oysa web sitesinde 4B2qexm7'yi indirmek için yayınlamışlar. Epey zaman geçmiş problemi çözebildiniz mi?

Ürün dikey kutulumu bende dikey kutulu aldım bana da güncel sürüm 2b... Diyor. PC'yi bakıma vereceğim zaman 970 EVO Plus'u çıkarıp OEM M.2 SSD'yi takıp göndereceğim Samsung 970 EVO Plus'u Samsung yetkili servise götürüp frimware yazılımı atılması talebi vereceğim en güncel olana.

Denedim USB'ye yazdım sonra bootdan USB'yi seçtim fakat olmadı. Karşıma beta falan yazılar çıktı yükleme yapmadı.

Denedim USB'ye yazdım sonra bootdan USB'yi seçtim fakat olmadı. Karşıma beta falan yazılar çıktı yükleme yapmadı.

Y/n yazıyor muydu o yazıyor ise y e basman lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı