Samsung 970 EVO Plus vs 990 Pro

megu

Kilopat
Tabi ki 990 Pro daha iyi olacaktır ama benim merak ettiğim aralarında ne kadar bir fark var? Özellikle Premiere Pro ve After Effects'i bayağı kullanan birisiyim. Daha hızlı bir M.2 SSD almak ne kadar işime yarar? Sonuçta aralarında neredeyse 1500 liralık bir fiyat farkına var. Cidden buna değecek kadar bir fark yaratır mı?

Anakartınız PCI-Express 4.0 destekliyorsa 990 pro sizin için daha iyi olacaktır gibi görünüyor.
Eğer anakartınız biyografide yazan Asrock A320M anakart ise ve güncellemeyi düşünmüyorsanız 970 EVO Plus alıp geçebilirsiniz çünkü 990 Pro'dan tam verim alabileceğiniz bir slot yok.

Yeni anakart aldım daha elime geçmedi. Bu modeli aldım,

Öncelikle hayırlı olsun. Eğer hatalı değilsem bu model PCIe 4.0 destekliyor yani 990 Pro almanız mantıksız olmaz ancak aradaki fiyat farkına değer mi emin değilim başka markaların modellerine bakılabilir.
Teşekkürler.
Şu anda 1TB 970 EVO Plus modeline sahibim. Ayrıca anakartla birlikte 970 EVO Plus 2TB modelini de sipariş ettim. Gene de 990 PRO aklıma takıldı. Amazondan aldığım için iade etmenin rahat olacağını düşünüyorum. Edit işleriyle uğraşanlar için daha iyi olabileceği söyleniyor ama fiyat farkına değecek kadar iyi olur mu onu merak ediyorum.

Teşekkürler.
Şu anda 1TB 970 EVO Plus modeline sahibim. Ayrıca anakartla birlikte 970 EVO Plus 2TB modelini de sipariş ettim. Gene de 990 PRO aklıma takıldı. Amazondan aldığım için iade etmenin rahat olacağını düşünüyorum. Edit işleriyle uğraşanlar için daha iyi olabileceği söyleniyor ama fiyat farkına değecek kadar iyi olur mu onu merak ediyorum.

990 Pro ile arasında fazla fiyat farkı var. Bunu öneririm onun yerine, 980 Pro'nun üstünde 990 Pro'nun altında konumlanıyordu diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı