V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mart 2022 #1 Arkadaşlar haritalara çok geç giriyor. Girmek istiyorum haritaya, ben girene kadar 1 - 2 round geçmiş oluyor.
Arkadaşlar haritalara çok geç giriyor. Girmek istiyorum haritaya, ben girene kadar 1 - 2 round geçmiş oluyor.
B beshN Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 Hocam oyunun geç açılmasına neden olan tek şey SSD değil. Sisteminizin özelliklerini paylaşırmısınız. Artı 0 Eksi
Hocam oyunun geç açılmasına neden olan tek şey SSD değil. Sisteminizin özelliklerini paylaşırmısınız.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #3 SSD ile bu durumun alakalı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Atikkerim Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 105 22 Mart 2022 #4 Aynı SSD bendede var. Başka sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 22 Mart 2022 #5 Büyük ihtimal oyun dosyalarında eksik var veya internet paket loss değeri çok fazla o yüzden geç bağlanıyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal oyun dosyalarında eksik var veya internet paket loss değeri çok fazla o yüzden geç bağlanıyor olabilirsiniz.
KS KS V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mart 2022 #6 beshN dedi: Hocam oyunun geç açılmasına neden olan tek şey SSD değil. Sisteminizin özelliklerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... R5 3600 RX 6600 16 GB RAM Samsung 980 SSD. Sistemin tamamını söylememize gerek yok M.2 SSD'yi gidip APU bir sistememe takacak insan yoktur zaten. Rustin Cohle dedi: Büyük ihtimal oyun dosyalarında eksik var veya internet paket loss değeri çok fazla o yüzden geç bağlanıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Her şey normal kral var loss choke hiçbir şey yok diskmart attım her şey normal gözüküyor oyunu silip kurdum Saint Lucia dedi: SSD ile bu durumun alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin pcde hiç bir sorun yok Atikkerim dedi: Aynı SSD bendede var. Başka sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... SSD'nin yazılımı mevcutmu onun olmamasından kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
beshN dedi: Hocam oyunun geç açılmasına neden olan tek şey SSD değil. Sisteminizin özelliklerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... R5 3600 RX 6600 16 GB RAM Samsung 980 SSD. Sistemin tamamını söylememize gerek yok M.2 SSD'yi gidip APU bir sistememe takacak insan yoktur zaten. Rustin Cohle dedi: Büyük ihtimal oyun dosyalarında eksik var veya internet paket loss değeri çok fazla o yüzden geç bağlanıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Her şey normal kral var loss choke hiçbir şey yok diskmart attım her şey normal gözüküyor oyunu silip kurdum Saint Lucia dedi: SSD ile bu durumun alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin pcde hiç bir sorun yok Atikkerim dedi: Aynı SSD bendede var. Başka sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... SSD'nin yazılımı mevcutmu onun olmamasından kaynaklı olabilir mi?
Atikkerim Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 105 22 Mart 2022 #7 Veunex12 dedi: R5 3600 RX 6600 16 GB RAM Samsung 980 SSD. Sistemin tamamını söylememize gerek yok M.2 SSD'yi gidip APU bir sistememe takacak insan yoktur zaten. Her şey normal kral var loss choke hiçbir şey yok diskmart attım her şey normal gözüküyor oyunu silip kurdum Kardeşimin pcde hiç bir sorun yok SSD'nin yazılımı mevcutmu onun olmamasından kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... M2 SSD'yi GT710'a takan ben Veunex12 dedi: R5 3600 RX 6600 16 GB RAM Samsung 980 SSD. Sistemin tamamını söylememize gerek yok M.2 SSD'yi gidip APU bir sistememe takacak insan yoktur zaten. Her şey normal kral var loss choke hiçbir şey yok diskmart attım her şey normal gözüküyor oyunu silip kurdum Kardeşimin pcde hiç bir sorun yok SSD'nin yazılımı mevcutmu onun olmamasından kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Samsung Magician yazılımını kurup güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Veunex12 dedi: R5 3600 RX 6600 16 GB RAM Samsung 980 SSD. Sistemin tamamını söylememize gerek yok M.2 SSD'yi gidip APU bir sistememe takacak insan yoktur zaten. Her şey normal kral var loss choke hiçbir şey yok diskmart attım her şey normal gözüküyor oyunu silip kurdum Kardeşimin pcde hiç bir sorun yok SSD'nin yazılımı mevcutmu onun olmamasından kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... M2 SSD'yi GT710'a takan ben Veunex12 dedi: R5 3600 RX 6600 16 GB RAM Samsung 980 SSD. Sistemin tamamını söylememize gerek yok M.2 SSD'yi gidip APU bir sistememe takacak insan yoktur zaten. Her şey normal kral var loss choke hiçbir şey yok diskmart attım her şey normal gözüküyor oyunu silip kurdum Kardeşimin pcde hiç bir sorun yok SSD'nin yazılımı mevcutmu onun olmamasından kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Samsung Magician yazılımını kurup güncellemeyi deneyin.
KS KS V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mart 2022 #8 Atikkerim dedi: M2 SSD'yi GT710'a takan ben Samsung Magician yazılımını kurup güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... kurdum güncellemeyi yaptım fakat sorun çözülmedi Artı 0 Eksi
Atikkerim dedi: M2 SSD'yi GT710'a takan ben Samsung Magician yazılımını kurup güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... kurdum güncellemeyi yaptım fakat sorun çözülmedi
Atikkerim Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 105 24 Mart 2022 #9 Veunex12 dedi: kurdum güncellemeyi yaptım fakat sorun çözülmedi Genişletmek için tıkla... Standart modda değil mi ? low da değil onada dikkat edin. Artı 0 Eksi
Veunex12 dedi: kurdum güncellemeyi yaptım fakat sorun çözülmedi Genişletmek için tıkla... Standart modda değil mi ? low da değil onada dikkat edin.
KS KS V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2022 #10 Atikkerim dedi: Standart modda değil mi ? low da değil onada dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Trim özelliği aktif performans standartta firmware güncel Artı 0 Eksi
Atikkerim dedi: Standart modda değil mi ? low da değil onada dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Trim özelliği aktif performans standartta firmware güncel