Şu an WDC SN530 modeli var 512 GB'lik. Oyun ve videolarimi depolamak icin kullanacagim.
DRAM bulunmayan bir model, büyük ihtimal buyüzden ısınıyordur.
İyiden kötüye sıralıyorum.
Kingston KC3000.
Samsung 970 EVO Plus
Kioxia Exceria g2.
Şu an WDC SN530 modeli var 512 GB'lik. Oyun ve videolarimi depolamak icin kullanacagim.
Yok, almayin. SN770, 970 EVO PLUS veya Exceria G2 bakin o halde.
Hocam sn770 e baktim 5000e kadar okuma hizi veriyor bence fiyatina göre gayet iyi sizce?DRAM bulunmayan bir model, büyük ihtimal buyüzden ısınıyordur.
İyiden kötüye sıralıyorum.
Kingston KC3000.
Samsung 970 EVO Plus
Kioxia Exceria g2.
Hocam SN770'e baktim 5000e kadar okuma hizi veriyor bence fiyatina göre gayet iyi sizce?
Reis bide bunlarin icinden vida cikiyor mu? Yoksa onuda siparis edicem.DRAM'siz bir model, alınabilir ancak sisteminde en az bir tane DRAM'li SSD bulundurmanı öneririm.
Linkler:
Exceria burada daha ucuz.
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çoğunda vida çıkmıyor.Reis bide bunlarin icinden vida cikiyor mu? Yoksa onuda siparis edicem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.