Samsung 980 Pro alınır mı?

KC3000 alınmalı, 980'de problemler var, son dönemdeki firmware problemi haricinde de bozulma şikayeti olarak P5 Plus, KC3000 ve 980P üçlüsünden en çok şikayeti olan modeldi 980.

Konudaki 980P alan diğer arkadaşlar için de, eğer güncellemediyseniz hemen firmware güncelleyin.

Merhaba, laptopum için SSD geliştirmesi yapmak istiyorum. Şu an bilgisayarımda, stoktan gelen 256 GB bir M.2 var ve bu M.2'nin slotu 1 TB'a kadar yükseltilebilir (teknik özelliklerde yazan bilgiye göre). Laptopum PCI-e 3.0 destekli ama ileride daha yeni nesil bir bilgisayara geçebilirim. Öncelikli amacım işletim sistemini ve CAD programlarını yüklemek olacak. Şu an indirimde 90 euroya bu modeli almak mümkün. Bu fiyat ideal mi? Bu model, kullanım şeklime göre mantıklı bir tercih mi? Almalı mıyım yoksa yine bu fiyat bandında bu kullanım amacına uygun bir model bulabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

KC3000 2TB kullanıyorum laptopumda öneririm.

KC3000 alınmalı, 980'de problemler var, son dönemdeki firmware problemi haricinde de bozulma şikayeti olarak P5 Plus, KC3000 ve 980P üçlüsünden en çok şikayeti olan modeldi 980.

Konudaki 980P alan diğer arkadaşlar için de, eğer güncellemediyseniz hemen firmware güncelleyin.
Arıza ve problem yönünden hiç değerlendirme yapmadığım için fikrim yoktu. Teşekkürler.

KC3000 2TB kullanıyorum laptopumda öneririm.
Önerilere baktıkça Kingston' a doğru yönlendim de denilebilir.

Kingston regenarate var hocam o model kc3000 in biraz daha iyileştirilmiş hali diye biliyorum.
Aklımda veya alınabilir listemde olan modellerden birisi değildi. Daha doğrusu araştırmadığım bir model kendisi. İnceleyeceğim, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı