Samsung 980 vs 970 EVO Plus

Samsung 870 EVO 500GB 2.5" SSD üzerinde Windows var. Buna ek olarak buradan bazı arkadaşların yorumlarda "M.2 2.5 inçten daha performanslı" diye belirtmesine istinaden 970 EVO Plus almayı ve Windows'u ona geçirmeyi düşünüyorum.

Hangisinde tutmam daha performanslı olur?
Fark olmaz. Uğraştığınıza değmez.

Samsung 870 EVO 500GB 2.5" SSD üzerinde Windows var. Buna ek olarak buradan bazı arkadaşların yorumlarda " M.2 2.5 inçten daha performanslı" diye belirtmesine istinaden 970 EVO Plus almayı ve Windows'u ona geçirmeyi düşünüyorum.

Günlük kullanımda fark goremezsin. Render vs. uğraşıyorsanız farkını gorürsünüz.

Anladım. 970 EVO Plus ürünü için baktım da sıfırı çok geldi bana. İnternette yurt dışından alınma sıfır ürünler var. Birisini aradım gelip test edebilirsin dedi.

Hangi programlar ile test edebilirim ve hangi değerlere bakmalıyım?

Anladım. 970 EVO Plus ürünü için baktım da sıfırı çok geldi bana. İnternette yurt dışından alınma sıfır ürünler var. Birisini aradım gelip test edebilirsin dedi.

Hangi programlar ile test edebilirim ve hangi değerlere bakmalıyım?

Samsung Magician adlı programı indirip okuma yazma testi yapılabilir. Daha iyi cevaplar için konu açabilirsiniz.

Samsung 870 EVO 500GB 2.5" SSD üzerinde Windows var. Buna ek olarak buradan bazı arkadaşların yorumlarda " M.2 2.5 inçten daha performanslı" diye belirtmesine istinaden 970 EVO Plus almayı ve Windows'u ona geçirmeyi düşünüyorum.

Naptınız hocam 970 EVO Plus'tan memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı