Samsung 990 Pro alınır mı?

Yusufcvz15

Megapat
Daha fazla  
Şu anda 3.800 TL fiyatı var. Daha önceden bu SSD ile ilgili bazı haberler görmüştüm. Sağlığının çok hızlı düştüğü ile ilgili. Bu problemleri çözüldü mü?

Şu anda 3.800 TL fiyatı var. Daha önceden bu SSD ile ilgili bazı haberler görmüştüm. Sağlığının çok hızlı düştüğü ile ilgili. Bu problemleri çözüldü mü?

Sorunlar bildiğim kadarıyla 980 serisinde vardı ve sonradan çözüldü 990 Pro alınabilecek en iyi SSD'lerden nasıl o fiyata daha iyisi kolayca bulunuyor merak ediyorum. 1TB modelinde muadilleriyle arasında fiyat farkı yüksek değil almışken 990 Pro alınır.

Hocam satın aldınız mı? Memnun olmadığınız bir şey var mı? 980 Pro almıştım daha kutusunu bile açmadım acaba iade edip 990 Pro mu alsam diye düşünüyorum.

Hocam satın aldınız mı? Memnun olmadığınız bir şey var mı? 980 Pro almıştım daha kutusunu bile açmadım acaba iade edip 990 Pro mu alsam diye düşünüyorum.
Aldım. Henüz bugün taktım kasaya. Deneyimleme şansım olmadı henüz.

Aldım. Henüz bugün taktım kasaya. Deneyimleme şansım olmadı henüz.
Crystal disk mark testinde Samsung'un vaat ettiği değerler veriyor. Benchmark sırasında bir yandan da sıcaklığını takip ettim. SSD'yi soğutucu blok olmayan slota taktım, yani çıplak şekilde duruyordu. En fazla 48 dereceyi gördüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı