Samsung 990 Pro durduk yere bozuldu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Biraz önce durup dururken yanıt vermeyi kesti, herhangi bir şekilde çalıştıramadım. Ne BIOS'ta gözüküyor ne de başka bir yerde. Bilgisayar açılışta bu ürün yüzünden geç açılıyordu, mecburen sökmek zorunda kaldım. Ne yapmalıyım?

4 Kasım 2024 tarihinde satın alındı, bugüne kadar 2.5TB dosya yazıldı. Akşamüstü Magician yazılımından kontrol ettiğimde iki SSD'de de herhangi bir sorun yoktu ama durduk yere kapandı ve açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün orijinal mi? Güvenilir satıcıdan mı alındı? Windows bu SSD'de mi kuruluydu? Sistem özellikleriniz neler? Bu sorun ilk ne zaman kendini gösterdi?

Ürün orijinal mi? Güvenilir satıcıdan mı alındı? Windows bu SSD'de mi kuruluydu? Sistem özellikleriniz neler? Bu sorun ilk ne zaman kendini gösterdi?

amazon.com.trden satın alındı satıcı Amazon Windows kurulu değil- 1 saat oldu sorun göstereli

ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 1 TB Samsung 990 Pro

Üzerinde herhangi yanık kokusuda mevcut değil yani cihaz uyku modundaydı açtım Wallpaper Engine dosya bulunamadı hatası üzerine fark ettim durumu

Olay günlüğünden sistem bildirilerini açın, oradan sorun yaşadığınız zamana gidip bir hata bildirisi olup olmadığını kontrol eder misiniz?

Killer adlı uygulama harici bir problem görünmüyor

kernel power uyarısı mevcut

The driver entered RTD3.
All the connected devices will be removed from driver's internal state, so it is expected that DeviceDisconnected events will happen. böyle bir hata mevcut

Hata sınıfında çok fazla mevcut o yüzden saatlere göre bakmaya çalışıyorum

Hata sınıfında çok fazla mevcut o yüzden saatlere göre bakmaya çalışıyorum
Bekliyorum. Bu sırada RTD3'ün ne anlama geldiğini araştırdım ve güç tasarrufu modunun sistemsel kimliği olduğunu öğrendim. Açılımı "Runtime D3" imiş. Olay günlüğündeki hatalara ve saat sıralarına göre ne olduysa güç tasarrufu modundan dolayı olmuş olabilir. Daha fazla çözüm için sizden bilgi bekliyorum.

\Device\RaidPort0 aygıtına sıfırla komutu verildi. Şöyle bir şey yapmış kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…