Babayaga34
Femtopat
Daha fazla
Merhaba dostlar, SSD oranlari nasıl sizce?
Nasil yapabilirim ve ya duzelte bilirimBilgisayarında BitLocker açık. Hızların ondan düşük geliyor.
Nasil yapabilirim veya duzeltebilirim
Hemen deniyorum hocamWindows logosuna tıklayın cihaz şifreleme yazın ayarlara atan bir sekme çıkacak oradan BitLocker'i kapatabilirsiniz
Hemen deniyorum hocam.
Hemen deniyorum hocam
Uzun işlemdir bekletir çubuk bilginiz olsun.
Kapali şu andaUzun işlemdir bekletir çubuk bilginiz olsun.
Kapali şu anda gordugum kadariylaKapali şu anda
Birde bios ayarlarindan olabilirmi bios guncelimde bir kac gun onceBilgisayarında BitLocker açık. Hızların ondan düşük geliyor.
Kapali şu anda
Kapali şu anda gordugum kadariyla
Bir de BIOS ayarlarindan olabilir mi BIOS guncelimde birkaç gun once
Tamam dir hocam cok tesekurler biosla alakali dusunmustumBilgisayarın Windows ayarlarına bakmanız lazım cihaz şifreleme yazar. Burada hep kapalı yazıyor her türlü 3.sırada ki hızlarınız çok anormal ve bunun tek sorunu BitLocker. Öbür türlü SSD arızalıdır. Zamanında birileri bana çok normal dedi forumda bu hızlar fakat anormallik sezmiştim deneyimlerim sonucu konuşuyorum
Tamam dir hocam cok tesekurler biosla alakali dusunmustum![]()
sanırım düzeldi hocamBilgisayarın Windows ayarlarına bakmanız lazım cihaz şifreleme yazar. Burada hep kapalı yazıyor her türlü 3.sırada ki hızlarınız çok anormal ve bunun tek sorunu BitLocker. Öbür türlü SSD arızalıdır. Zamanında birileri bana çok normal dedi forumda bu hızlar fakat anormallik sezmiştim deneyimlerim sonucu konuşuyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.