Samsung A02 Core "Samsung" ekranında kalıyor

tarikmercan1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Telefon Samsung A02 Core ve Samsung ekranında kalıyor. İnternetten baktım ve güç ve ses açma düğmesine bas vs. diyordu yaptım ama olmadı. Telefona başka ne işlem yapabiliriz bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Telefon Samsung A02 Core ve Samsung ekranında kalıyor. İnternetten baktım ve güç ve ses açma düğmesine bas vs. diyordu yaptım ama olmadı. Telefona başka ne işlem yapabiliriz bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Yazılım çökmüştür. Güç ve ses açma tuşuna aynı anda birkaç saniye basınca farklı bir ekran çıkmadımı

Bataryası çıkabiliyorsa takıp tekrar takıp açmayı deneyin. Ses artırma ve güç tuşuna kapalı konumdayken 10 sn basılı tutup format data kısmına gelip sıfırlayın. Verileriniz silinir.

Konuyla alakasız ama o telefondan memnun musunuz, ben zamanında 1 yıl zor dayanmıştım.
kesinlikle değilim

Yazılım çökmüştür. Güç ve ses açma tuşuna aynı anda birkaç saniye basınca farklı bir ekran çıkmadımı
hayır . biraz bekletti sonra yeniden samsung yazısı geldi

Bataryası çıkabiliyorsa takıp tekrar takıp açmayı deneyin. Ses artırma ve güç tuşuna kapalı konumdayken 10 sn basılı tutup format data kısmına gelip sıfırlayın. Verileriniz silinir.
format data kısmı gelmiyor açılır gibi ekran geliyor sonra da yeniden samsung yazısında kalıyor

O telefon öldüyse gene normal. Hem giriş seviye telefon hem de eski. Seviye ne kadar düşükse telefon o kadar kısa sürede eskimeye ve bununla birlikte daha çok çöküp donmaya başlar. Hem yazılımı kaldıramamasından hem de daha kalitesiz olmasından dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı