Herkese merhaba! Samsung A10 model telefon kullanmaktayım ve bu sabah telefonu yeniden başlatmak istedim ve başlattığım da ise telefon kendini mavi arka planlı bir "downloading" ekranına aldı. Yaklaşık 6-7 saattir böyle duruyor ve ekranda herhangi bir tepki yok. Şu anda yeni bir telefon alacak maddi bir durumum yok ve bu sorunu nasıl çözeceğimi de bilmiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyaller!
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...
ROM basitçe işletim sistemidir işte. Samsung A10 ROM diye aratabilirsiniz. Kendi cihazım olsaydı indirirdim bir tanesini ama güvenilir bir kaynağı size @Umut Nas söyleyebilir.
Galaxy A10 SM-A105F (TUR - Turkey) A105FDDS7CVA2 R(Android 11) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
samfw.com
Verilerin silinmesi için CSC silinmemesi içinse home_csc dosyasını kullanın.
Galaxy A10 SM-A105F (TUR - Turkey) A105FDDS7CVA2 R(Android 11) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
samfw.com
Verilerin silinmesi için CSC silinmemesi içinse home_csc dosyasını kullanın.
Hocam şimdi stock ROM'lar biliyorsunuz zamanla kasıyor ve yavaşlıyor. Ben şimdi telefonu stock ROM kurup birkaç haftaya tekrardan telefonuma uygun bir Custom ROM kursam nasıl olur?
Hocam şimdi stock ROM'lar biliyorsunuz zamanla kasıyor ve yavaşlıyor. Ben şimdi telefonu stock ROM kurup birkaç haftaya tekrardan telefonuma uygun bir Custom ROM kursam nasıl olur?
Şu an telefon zaten yanımda masada ve hala mavi ekranda "downloading do not turn off target" yazıyor. ROM hayırlısıyla iner ise kuracağız. Hocam bir de telefon şu anda mavi ekranda iken ROM atarsam sorun olmaz değil mi? Kriterler nelerdir?
Şu an telefon zaten yanımda masada ve hala mavi ekranda "downloading do not turn off target" yazıyor. ROM hayırlısıyla iner ise kuracağız. hocam bir de telefon şu anda mavi ekranda iken ROM atarsam sorun olmaz değil mi? Kriterler nelerdir?