Samsung A12 farklı sürüm ROM nasıl yüklenir?

Gamers_Xion

Hectopat
Daha fazla  
Saygıdeğer hocalarım hepinize iyi Sosyal'ler.
Geçtiğimiz günlerde Galaxy A12 telefonu Android 11'e yükselttim lakin One UI 3.1 arayüzünü hiç beğenmedim :/
Bende net üzerinden stock ROM ( Android 10 Firmware ) bulmaya çalıştım lakin benim anakartımın anabant sürümüne uygun ROM'u bulamadım :(
Bende başka sürüm ROM yüklemeye çalıştım fakat yükleyemedim.
Odin yükleme esnasında vbmeta hatası verdi ve telefonu bootlopa soktu.
Bir takım tuş kombinasyonlarını deneyerek telefonu kapatmayı başardım.
Şu anda telefonu sadece download moda alabiliyorum.

Saygıdeğer hocalarım sizlerden ricam anabant sürümüne uygun ROM'u bulmanız veyahut bu telefonu Android 10a döndürme konusunda bana yardımcı olmanızdır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi sosyaller!

@Marcolomboss
@364809
@mutlu pide.

Screenshot_20220409-164907_Settings.jpg

Merhaba,

Sammobile gibi sitelerden orijinal rom'unu inidirip flashlayabilirsin. Telefonun tam modelini bilmen lazım, kutusunda yazabilir tam modeli. SM-A125F olabileceğini düşündüğüm için bu modelin linkini ekliyorum altta. Birde SM-A125M ve SM-A125U modelleri var, bu modeller yurt dışı modelleri genelde, ülkemize gelen modeller değil ama kontrol etmen en iyisi.

Bu telefon modeli için pek CFW, Custom-Rom çıkmamış galiba. XDA forumlarıda pek aktif değil. Sanırım, orijinal rom kullanmak en iyi seçeneğiniz.

Ref:

Merhaba,

Sammobile gibi sitelerden orijinal rom'unu inidirip flashlayabilirsin. Telefonun tam modelini bilmen lazım, kutusunda yazabilir tam modeli. SM-A125F olabileceğini düşündüğüm için bu modelin linkini ekliyorum altta. Birde SM-A125M ve SM-A125U modelleri var, bu modeller yurt dışı modelleri genelde, ülkemize gelen modeller değil ama kontrol etmen en iyisi.

Bu telefon modeli için pek CFW, Custom-Rom çıkmamış galiba. XDA forumlarıda pek aktif değil. Sanırım, orijinal rom kullanmak en iyi seçeneğiniz.

Ref:
Hocam öncelikle teşekkür ediyorum..
Evet dediğiniz gibi telefonun modeli
(SM-A125F) lakin anabant sürümüne uygun Stock romu bulamadım.. sıkıntı tam olarak burda..
Başka bir sürümü bu telefona yüklemem hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Screenshot_20220409-164907_Settings.jpg

Merhaba,

Anabant sürümünüzüde kontrol ettim; en son şubat güncellemesine ait. Siz full/tam yazılım paketini indirip telefonunuza atacağınız için sorun olmayacaktır. Eğer Android 10 olarak kullanmak istiyorsanız onu indirip kullanın. Android 11 için en son sürümünü indirip tekrar yükleyin.

Zaten telefonu Odin'e fastboot modunda bağlayıp rom'u yükleyeceksiniz, tüm dosyaları yüklemeniz lazım.

Ref:
En güncel Android 10 sürümü

Şu anki anaband' sürümüne ait stock rom.

Telefonun kutusu var ve Türkiye için üretilmiş, hazırlanmış değil mi? İthal yolla gelen ürünlerden mi yoksa?

Kolay gelsin,

Merhaba,

Anabant sürümünüzüde kontrol ettim; en son şubat güncellemesine ait. Siz full/tam yazılım paketini indirip telefonunuza atacağınız için sorun olmayacaktır. Eğer Android 10 olarak kullanmak istiyorsanız onu indirip kullanın. Android 11 için en son sürümünü indirip tekrar yükleyin.

Zaten telefonu Odin'e fastboot modunda bağlayıp ROM'u yükleyeceksiniz, tüm dosyaları yüklemeniz lazım.

Ref:
en güncel Android 10 sürümü

şu anki anaband' sürümüne ait stock ROM.

Telefonun kutusu var ve Türkiye için üretilmiş, hazırlanmış değil mi? İthal yolla gelen ürünlerden mi yoksa?

Kolay gelsin,

Evet hocam kutusu mevcut.
Gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır...
Linkteki Android 10 ROM'unu bu anabant sürümüne sahip telefona kursam sıkıntı olmaz değil mi?
@zekeriya
Screenshot_20220409-224958_DeviceKeystring.jpg

Son düzenleme:
Merhaba,

Android 10 kullanmak istiyorsanız, güncelleme yapmayacaksanız tabii ki kurabilirsiniz. Olmadı en son sürüm Android 11 ile devam edersiniz. Siz Android 10 kullandığınızda/kurduğunuzda anaband sürümünüz değişecek zaten.

Kolay gelsin.

Merhaba,

Android 10 kullanmak istiyorsanız, güncelleme yapmayacaksanız tabii ki kurabilirsiniz. Olmadı en son sürüm Android 11 ile devam edersiniz. Siz Android 10 kullandığınızda/kurduğunuzda anaband sürümünüz değişecek zaten.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim hocam çok soru soruyorum özür dilerim lakin aklıma takılan bir soru mevcut..

Telefon U2 bandında ben buna U1 temelli sürümü kurarsam sıkıntı olabilir mi veyahut kurulum esnasında herhangi bir hata alırmıyım acaba ?
Screenshot_20220409-224958_DeviceKeystring.jpg

@zekeriya
@zekeriya hocam U2 bandındaki telefona ,
U1 bandındaki Android 10 ROM'unu kurabilir miyim acaba?

Son düzenleme:
Merhaba. A12 telefonu kutudan çıkan sürüme yüklemek için hangi ROM'u yüklemek gerekiyor. Ve ROM'u Odin programından nasıl yüklüyebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı