Samsung A13 yavaş şarj uyarısı

Ugurcan526

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung Galaxy A13 telefon kullanıyorum ve son zamanlarda yavaş şarj uyarısı alıyorum. Şarj makinem orijinal ve bu durum canımı sıkıyor. Hızlı şarj özelliğini kullanmıyorum. Ancak sorunun bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Samsung Galaxy A13 telefon kullanıyorum ve son zamanlarda yavaş şarj uyarısı alıyorum. Şarj makinem orijinal ve bu durum canımı sıkıyor. Hızlı şarj özelliğini kullanmıyorum. Ancak sorunun bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Şarj aletinizde sorun olabilir hızlı şarj özelliğini neden kullanmıyorsunuz bir de hocam?

Artı -1 Eksi

Aynı uyarıyı bir arkadaşım alıyordu şarj adaptörünü ve kablosunu değiştirdi düzeldi.

Artı -2 Eksi
Aynı telefona sahibim, şarjdan çıkarıp takınca düzeliyor olması lazım.

Şarj aletinizde sorun olabilir hızlı şarj özelliğini neden kullanmıyorsunuz bir de hocam?
Bir yerde hızlı şarjın uzun vadede pili zayıflattığını okumuştum + çıkarıp taktığım da normale dönüyor ama bazen fark etmiyorum ve dolmamış oluyor

Aynı uyarıyı bir arkadaşım alıyordu şarj adaptörünü ve kablosunu değiştirdi düzeldi.
çıkarıp taktığımda normale dönüyor

Prizlerde herhangi bir sorun olabilir. Başka telefonu şarja takarak dener misiniz?

evet ancak arada bir fark etmedigim oluyor ve dolmamis buluyorum bir kac defada bir olunca sinirim bozuluyor
Priz orijinal olabilir ancak belki arızalanmıştır. Başka adaptör varsa dener misiniz?

evet ancak arada bir fark etmedigim oluyor ve dolmamis buluyorum bir kac defada bir olunca sinirim bozuluyor
@328914 ve konuda diğer prize şarj aletine yorum yapanlar için diyorum;
Bu cihaz ile alakalı bir olay, çoğu a13'e sahip kişi eğer 10 kez şarja takıyor ise 1'inde yavaş şarj moduna alıyor. Diğer bileşenler ile alakası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı