Samsung A15 vs. A25

Merhaba, iki telefon arasında kaldım. Forumlarda alınabiliyorsa A25 alınması önerilmiş ama A15 ile arasındaki kayda değer farklar nelerdir? Günlük kullanım sosyal medya, müzik ve video gibi olacak. A25'in 8/256 modeli 10.999TL Amazon'da. A15'in 6/128 modeli 9, 399TL. 3-5 yıl götürse yeterli olur.

Bu cihazlarda 2 yıl içinde bozulmayıp 3. yıl görülürse öpüp başınıza koyabilirsiniz. 5 yılı görürseniz Samsung size başardın evlat diyerek yeni bir telefon bile gönderebilir. Ama A25 genel olarak 1 tık daha iyi gibi duruyor. Ama bence ikisi de pahalı.

Merhaba, iki telefon arasında kaldım. Forumlarda alınabiliyorsa A25 alınması önerilmiş ama A15 ile arasındaki kayda değer farklar nelerdir? Günlük kullanım sosyal medya, müzik ve video gibi olacak. A25'in 8/256 modeli 10.999TL Amazon'da. A15'in 6/128 modeli 9, 399TL. 3-5 yıl götürse yeterli olur.
A25 daha çok tavsiye ederim.
Aralarında iyi bir fark var, kamera olsun, performans olsun. O yönde.
Bu tarz orta segment cihazlara 3 yıl ömür biçiyoruz, 3 yıl sonra bozulmaz ama 3 yıl sonra değiştirmek istersiniz.

A25 daha çok tavsiye ederim.
Aralarında iyi bir fark var, kamera olsun, performans olsun. O yönde.
Bu tarz orta segment cihazlara 3 yıl ömür biçiyoruz, 3 yıl sonra bozulmaz ama 3 yıl sonra değiştirmek istersiniz.

Kız arkadaşıma alacağım şu anda Xiaomi Note 9 kullanıyor. Üniversite bitene kadar idare etse yeter sonra kendisi değiştirir diye düşünüyorum.

3 yıla donma kasmalar başlar orta segment sonuçta. A25 tercih edin. Çıkabilirsen üste Nothing Phone 1 veya A35 bak.

O kadar çıkamam gibi şu anda. Ama A35'te 1380 kullanıyor niye A35 alma gereği duyayım ki? O kadar fark yaratır mı?

Kız arkadaşıma alacağım şu anda Xiaomi Note 9 kullanıyor. Üniversite bitene kadar idare etse yeter sonra kendisi değiştirir diye düşünüyorum.

O kadar çıkamam gibi şu anda. Ama A35'te 1380 kullanıyor niye A35 alma gereği duyayım ki? O kadar fark yaratır mı?
Note 9'dan geçince fazlasıyla çağ atlamış hisseder tabi. İdare eder onu.

A25 Exynos 1280 kullanıyor, araların iyi bir puan farkı var. Ayrıca A35'in ön kamerası daha kaliteli ve 4K çekime sahip. A35 ayrıca IP67 sertifikasına sahip, binevi suya fırlatsanız içine su geçirmez. (Tabi telefonla havuza girilmemeli.)
Onun dışında arka kısmı A35'in cam, A25 ise plastik. A35 daha güncel ve şık tasarıma sahip. A25 ise 2019 çıkışlı cihazların tasarımına sahip.

Note 9'dan geçince fazlasıyla çağ atlamış hisseder tabii. İdare eder onu.

A25 Exynos 1280 kullanıyor, araların iyi bir puan farkı var. Ayrıca A35'in ön kamerası daha kaliteli ve 4K çekime sahip. A35 ayrıca IP67 sertifikasına sahip, bir nevi suya fırlatsanız içine su geçirmez. (tabii telefonla havuza girilmemeli.)
Onun dışında arka kısmı A35'in cam, A25 ise plastik. A35 daha güncel ve şık tasarıma sahip. A25 ise 2019 çıkışlı cihazların tasarımına sahip.

Cam değil plastik hocam.

Pardon hocam ben yan kısımları ile karıştırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı