Samsung A16 mı Nothing Phone 1 mi?

Bütçe
13.000

Angels14

Femtopat
Daha fazla  
Yaklasik 13.000₺ bütçem var ve biraz araştırma yaptim. "Samsung A16" ile "Nothing Phone 1". Özellikleri genel olarak benzer gibi, işlemcileri farkli. Sizce hangisi daha uygun olur? (oyun olarak Max PUBG indiririm sadece, ekran sürem fazla)

Yaklasik 13.000₺ bütçem var ve biraz araştırma yaptim. "Samsung A16" ile "Nothing Phone 1". Özellikleri genel olarak benzer gibi, işlemcileri farkli. Sizce hangisi daha uygun olur? (oyun olarak Max PUBG indiririm sadece, ekran sürem fazla)

Nothing Phone 1 kullandım, yazılımı neredeyse saf Android üstüne kendi UI'larını koymuşlar bence Samsung varken alınmaz işlemcisi de eski.

Kesinlikle Nothing Phone 1 derim. Batarya dışı A16'dan bariz daha iyi bir cihaz. Ek olarak kesinlikle A16'dan çok daha akıcı. Bir de A16'da dokunmatikle mi yazılımsal mı bilmediğim bir gecikme sorunu vardı, kasıyor gibiydi. Hala varsa zaten yüzüne bile bakma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı