Samsung A2 işlemci farklılığı

Metin Taskin

Kilopat
Merhabalar, oğluma Samsung A2 Core almak istiyorum. 16 Ocak'ta A101'e geleceğini gördüm ancak ürünün kendi işlemcisi ile A101'in afişindeki işlemci farkı gözüküyor ancak bunun yardımcı islemci olmasından şüpheleniyorum. Aşağıya fotoğrafları koyacağım, tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.

20200114_225143.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum bu telefonu öneririm. 1 GB Ram ile Android işkenceden başka birşey değildir.
Marka takıntınız var ise bu.

Son düzenleme:
Minimum bu telefonu öneririm. 1 GB Ram ile Android işkenceden başka birşey değildir.
Marka takıntınız var ise bu.
Aslında ben xiaomi redmi 6 almayı düşünüyordum ancak oğlum samsung a kafayı takmış durumda, kendisi 13 yaşında olmasına rağmen anlar böyle şeylerden, bana bozulur hemen samsung alalım diye tutturdu bir türlü ikna edemedim

Merhabalar, oğluma Samsung A2 Core almak istiyorum. 16 Ocak'ta A101'e geleceğini gördüm ancak ürünün kendi işlemcisi ile A101'in afişindeki işlemci farkı gözüküyor ancak bunun yardımcı islemci olmasından şüpheleniyorum. Aşağıya fotoğrafları koyacağım, tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 486640
Kesinlikle önermem 1 GB ram. 6 aya kalmaz telefon patates olur.

Aslında ben xiaomi redmi 6 almayı düşünüyordum ancak oğlum samsung a kafayı takmış durumda, kendisi 13 yaşında olmasına rağmen anlar böyle şeylerden, bana bozulur hemen samsung alalım diye tutturdu bir türlü ikna edemedim
O zaman Samsung A10-A10s-A20-M10-M10s modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı