Maalesef hocam ben o cihazı değiştireli aylar oluyor. Ama hatırladığım kadarıyla denediğim bilmem kaç tane rom dan en iyisi flashos romdu. Dosya falan da mevcut değil rahmetlinin ekran falan komple gitti gizli saklı bir kutuda şuan.
Maalesef hocam ben o cihazı değiştireli aylar oluyor. Ama hatırladığım kadarıyla denediğim bilmem kaç tane ROM'dan en iyisi flashos ROM'du. Dosya falan da mevcut değil rahmetlinin ekran falan komple gitti gizli saklı bir kutuda şu an.
Geçmiş olsun. Bende eğlencesine A20 romluyorum hobim oldu artık. 9-10 tane ROM gördü bu cihaz. Bir tek One UI 7 port görmemişti. Maalesef proje durdurulduğu için ulaşamıyorum şu anda dosyalara.
Geçmiş olsun. Bende eğlencesine A20 romluyorum hobim oldu artık. 9-10 tane ROM gördü bu cihaz. Bir tek One UI 7 port görmemişti. Maalesef proje durdurulduğu için ulaşamıyorum şu anda dosyalara.
hocam UI 3'ü kaldıramamasının sebebi Google hizmetleri. ben bu telefonda Android 16'yı kasmadan kullandım. Gapps olmadan indirirseniz daha stabil oluyor.