Custom ROM Samsung A20 One UI 7 nasıl portlanır?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• 20250402_181408.jpg
    20250402_181408.jpg
    184,3 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
hocam ben kac aydır bu dosyaları arıyoru. halen daha elinizde ise lütfen paylaşır mısınız? A20 mevcut ve ROM atılması şart.

hocam ben kac aydır bu dosyaları arıyoru. halen daha elinizde ise lütfen paylaşır mısınız? A20 mevcut ve ROM atılması şart.

Maalesef hocam ben o cihazı değiştireli aylar oluyor. Ama hatırladığım kadarıyla denediğim bilmem kaç tane rom dan en iyisi flashos romdu. Dosya falan da mevcut değil rahmetlinin ekran falan komple gitti gizli saklı bir kutuda şuan.

Maalesef hocam ben o cihazı değiştireli aylar oluyor. Ama hatırladığım kadarıyla denediğim bilmem kaç tane ROM'dan en iyisi flashos ROM'du. Dosya falan da mevcut değil rahmetlinin ekran falan komple gitti gizli saklı bir kutuda şu an.

Geçmiş olsun. Bende eğlencesine A20 romluyorum hobim oldu artık. 9-10 tane ROM gördü bu cihaz. Bir tek One UI 7 port görmemişti. Maalesef proje durdurulduğu için ulaşamıyorum şu anda dosyalara.

Geçmiş olsun. Bende eğlencesine A20 romluyorum hobim oldu artık. 9-10 tane ROM gördü bu cihaz. Bir tek One UI 7 port görmemişti. Maalesef proje durdurulduğu için ulaşamıyorum şu anda dosyalara.

Dediğim gibi hatırladığım kadarıyla aralarından en iyi ROM flashos ROM'du. Daha One UI 3 kaldıramayan cihaza 7 denemeyin bence.

Dediğim gibi hatırladığım kadarıyla aralarından en iyi ROM flashos ROM'du. Daha One UI 3 kaldıramayan cihaza 7 denemeyin bence.
hocam UI 3'ü kaldıramamasının sebebi Google hizmetleri. ben bu telefonda Android 16'yı kasmadan kullandım. Gapps olmadan indirirseniz daha stabil oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı