Samsung A21s Android 11 güncellemesi nasıl iptal edilir?

Bowser Koopa

Hectopat
Yer
Bowser's Castle
Selamlar, cihaz bana sormadan indirmeye başlamış Android 11'i ben duraklattım ama öyle duruyor sürekli bildirim geliyor ben kurmak istemiyorum (Android11 kasar diye tırsıyorum sizce kasar mı? kasmaz diyorsanız kurucam) Ya da nasıl iptal edebilirim?

Son düzenleme:
Selamlar, cihaz bana sormadan indirmeye başlamış Android 11'i ben duraklattım ama öyle duruyor sürekli bildirim geliyor ben kurmak istemiyorum (Android11 kasar diye tırsıyorum sizce kasar mı? Kasmaz diyorsanız kuracağım) ya da nasıl iptal edebilirim?

Bence kasmaz kassa telefona güncelleme gelmezdi.

Selamlar, cihaz bana sormadan indirmeye başlamış Android 11'i ben duraklattım ama öyle duruyor sürekli bildirim geliyor ben kurmak istemiyorum (Android11 kasar diye tırsıyorum sizce kasar mı? kasmaz diyorsanız kurucam) Ya da nasıl iptal edebilirim?
Kasacağını sanmıyorum ben.

Hocam Android 11'i kafalarına göre göndermiyolar. Bir sürü testten geçiriyolardır elbet. Gelmeden önce deniyorlardır kasmıyor ki demek gönderdiler. Samsung ister mi marka adının kötülenmesini. İphone gibi yapacaklarını sanmam.

Hocam Android 11'i kafalarına göre göndermiyolar. Bir sürü testten geçiriyolardır elbet. Gelmeden önce deniyorlardır kasmıyor ki demek gönderdiler. Samsung ister mi marka adının kötülenmesini. İphone gibi yapacaklarını sanmam.
Ya da Xiaomi. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı