L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Normal şekilde ses açma ve kapatma tuşuna basılı tuttum ve Samsung yazısı gelince elimi güç tuşundan çektim. Halen ses açma tuşuna basıyordum fakat format bölümüne girmiyordu. Sizce neden? PIN var diye olabilir mi?
Normal şekilde ses açma ve kapatma tuşuna basılı tuttum ve Samsung yazısı gelince elimi güç tuşundan çektim. Halen ses açma tuşuna basıyordum fakat format bölümüne girmiyordu. Sizce neden? PIN var diye olabilir mi?
Çözüm Nyaan_Neko 1 Temmuz 2022 Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2022 #2 Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi Çözüm
Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim.
KS KS L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 Nyaan_Neko dedi: Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... ben fabrika ayarlarına döndüm olmadığı için aynı mantık zaten değil mi? Nyaan_Neko dedi: Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... bir de telefonun şarj da mı olması gerekiyor format için? Artı 0 Eksi
Nyaan_Neko dedi: Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... ben fabrika ayarlarına döndüm olmadığı için aynı mantık zaten değil mi? Nyaan_Neko dedi: Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... bir de telefonun şarj da mı olması gerekiyor format için?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.598 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 Nyaan_Neko dedi: Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şarja değil bir bilgisayara bağlamanız gerekli. Şarjda ikende bazen girmiyor. Bu Android 10 ve üzeri için geçerli. Artı 0 Eksi
Nyaan_Neko dedi: Pin olduğu için olmaz öyle telefonun şarjda olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şarja değil bir bilgisayara bağlamanız gerekli. Şarjda ikende bazen girmiyor. Bu Android 10 ve üzeri için geçerli.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 Android 11 ve sonrası için geçerli. Type-C portuna bağlı kablo olması lazım, yoksa recovery mode ekranına gelmez. Artı 0 Eksi
Android 11 ve sonrası için geçerli. Type-C portuna bağlı kablo olması lazım, yoksa recovery mode ekranına gelmez.
KS KS L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #6 Megansi dedi: Android 11 ve sonrası için geçerli. Type-C portuna bağlı kablo olması lazım, yoksa recovery mode ekranına gelmez. Genişletmek için tıkla... bir bilgisayara bağlamak zorunda mıyım Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Android 11 ve sonrası için geçerli. Type-C portuna bağlı kablo olması lazım, yoksa recovery mode ekranına gelmez. Genişletmek için tıkla... bir bilgisayara bağlamak zorunda mıyım
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #7 LehMecun dedi: bir bilgisayara bağlamak zorunda mıyım Genişletmek için tıkla... Şarj aleti veya varsa Type-C çıkışlı bir kulaklık. Bilgisayara gerek yok, telefona kablodan güç gelmesi gerek. Artı 0 Eksi
LehMecun dedi: bir bilgisayara bağlamak zorunda mıyım Genişletmek için tıkla... Şarj aleti veya varsa Type-C çıkışlı bir kulaklık. Bilgisayara gerek yok, telefona kablodan güç gelmesi gerek.
KS KS L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #8 Megansi dedi: Şarj aleti veya varsa Type-C çıkışlı bir kulaklık. Bilgisayara gerek yok, telefona kablodan güç gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Şarj aleti veya varsa Type-C çıkışlı bir kulaklık. Bilgisayara gerek yok, telefona kablodan güç gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim