Samsung A23 performansı düştü

Samsungun bu modelleri 1 sene içinde bu hale geliyor. Elimdeki A32-A22-A10S gibi modellerden biliyorum. Hala çekmecenin bir kenarında duruyorlar arayüzda kasıyorlar. Dekordan başka işe yaramaz şu an A34 altı.

Siz sıfırlayacağım demişsiniz sıfırladığınızda telefon biraz daha iyi oldu mu?
Eğer iyi olduysa bende sıfırlarım artık

Siz sıfırlayacağım demişsiniz sıfırladığınızda telefon biraz daha iyi oldu mu?
Eğer iyi olduysa bende sıfırlarım artık
Ben mecburen sıfırlamıştım depolaması dolmuştu ve onca dosyayı tek tek silmekle uğraşmadım hiç. Tabi ki cihaz biraz kendisine geliyor ama zamanla eski halini alıyor. Size tavsiyem cihazı çok yormayın. Isındığı gibi bırakın ki soğusun.
Samsungun bu modelleri 1 sene içinde bu hale geliyor. Elimdeki A32-A22-A10S gibi modellerden biliyorum. Hala çekmecenin bir kenarında duruyorlar arayüzda kasıyorlar. Dekordan başka işe yaramaz şu an A34 altı.
Doğru hocam maalesef. Zamanla bu hallere geliyorlar. Ben telefon alacağım zaman hemen az bir araştırma ile aldım. En azından A33 falan alsaydım daha iyi olurdu. Ya da biraz daha bekleyip A34'ü de alabilirdim. Acil lazımdı ben de bunu aldım mecburen.

Benim telefonda çok uygulama yüklemediğim halde ram deki boş alan 900 mb bundan olabilir mi acaba

Benim telefonda çok uygulama yüklemediğim halde ram deki boş alan 900 mb bundan olabilir mi acaba
Olabilir. Bir de oyun oynuyorsan RAM biter iyice. Yanlış hatırlamıyorsam RAM temizleme aracı vardı Samsung'un. Onu bulabilirsen kullan. 4GB RAM olunca yetmiyor çoğu şeye. 6 GB RAM şart artık. O da minimum. Eğer her şeyi yaptın ama hala kasıyorsa servise gösterebilirsin. Onlar daha iyi anlar.

Gfx tool kullanıyor musunuz?
İşe yarıyor mu?

İşe yarıyor gibi. En azından grafikleri tam anlamıyla ayarlayabiliyorsunuz ve FPS'i arttırıyor. Ben hala kullanıyorum ve normal haline göre iyi gibi.

Dostum sen konuyu açarken aşırı yavaşladı demişsin şimdi ara sıra FPS düşüyor diyorsun nasıl yavaşlaması azaldı onu bana net bir şekilde anlatırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…