Samsung A24 alınır mı?

tugraGFB

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Anneme bu telefondan almak istiyorum. Banka uygulamaları ve sosyal medyaya giriyor sadece. Kasma yaşar mı bir de şarjı ne kadar gidiyor?

Kasma yaşama ihtimalini bilmem de eğer ki bir taksit durumu falan yoksa telefonda onun yerine A26 almak daha mantıklı olabilir.
Kasma dediğiniz durum için muhtemelen olmaz. Pili de ortalama bir süre verir.

Merhaba arkadaşlar.
Anneme bu telefondan almak istiyorum. Banka uygulamaları ve sosyal medyaya giriyor sadece. Kasma yaşar mı bir de şarjı ne kadar gidiyor?
Eğer annene almak istiyorsan yeterli olabilir. İstersen Samsung Galaxy A36 telefonuna da bak. Bazen olumsuz yorumlarını görüyordum A24'ün.

Merhaba arkadaşlar.
3-4 sene önce Samsung M31 almıştım bizimkilere, onlar bile şu anda kasmıyor. Rahatlıkla alabilirsin yani eğer içine sinmiyorsa MediaMarkt gibi bir mağazaya gidip cihazı kurcala ama kasmayacağından eminim. Gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat N11’de var, oradan alabilirsin.

3-4 sene önce Samsung M31 almıştım bizimkilere, onlar bile şu anda kasmıyor. Rahatlıkla alabilirsin yani eğer içine sinmiyorsa MediaMarkt gibi bir mağazaya gidip cihazı kurcala ama kasmayacağından eminim. Gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat N11’de var, oradan alabilirsin.
Samsung M31 tek iyi tarafı bataryası. Oyunlarda bile zorla 50-60 FPS veren bir telefonda sosyal medya da nasıl kullanılacağını düşünmek bile istemem.

Kurcalayacak cihaz bulursa neden olmasın.
Mağazaların elinde birkaç tane kalmış onlarıda fahiş fiyattan satmaya çalışıyorlar.
Aynı paraya A26 mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı