Samsung A24 aldık. Telefon abimin üstüne ve çift IMEI'li. Gsb IMEI istiyor. Tek IMEI'li kaydetsek 2.ci IMEI başka hat taksak sıkıntı çıkar mı?
Gsb IMEI istiyor.
Telefon Türkiye kayıtlı hatta Türk bir mağazadan aldık.2. IMEI süresi bitene kadar kullanabilirsiniz.
Nasıl tespit edebilirler hocam.Çift IMEI'li cihazlarda 2. IMEI eklemek için yer sunulmuş. Usülsüzlük tespit edilirse haklı olarak sıkıntı çıkartabilirler.
Telefon Türkiye kayıtlı hatta Türk bir mağazadan aldık.
Kayıt yaptırmıyorum. Vergisiz telefon için IMEI numarası isteniyor.IMEI niye kayıt ediyorsun o zaman?
Kayıt yaptırmıyorum. Vergisiz telefon için IMEI numarası isteniyor.
He anladım hocam. Tek IMEI kayıt ettirseniz problem olmaz bence. Diğerini kullanabilirsiniz yine de.
Diyelim anladılar, en fazla diğerini iptal ederler. Size bir şey olmaz yani.
E iyi de bu usülsüzlük ki. Biz de o zaman babamıza telefon alalım bu şekilde.
24) Teknolojik cihaz desteğinden yararlanma şartlarının başvuru sırasında bulunmadığının sonradan anlaşılması veya destekten usulsüz yararlanıldığının tespit edilmesi halinde, yararlanılan destek tutarı, ödemenin yapıldığı tarihten itibaren 21 / 7 / 1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanununun 51 inci maddesinde belirlenen gecikme zammı oranında hesaplanacak faiz ile birlikte öğrenciden genel hükümlere göre geri alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.