Samsung A25 alınır mı?

Bütçe
12000
Tam bir babaya alınacak bir telefon. Ben babama aldırdım sosyal medya kullanımı, ekranın 120Hz akıcılığı, çift stereo ses çıkışı, 5000mAh bataryası ve kamerası kendisini fazlasıyla tatmin ediyor. Aynısı akrabadan başka bir babaya aldırdım o da memnun. Okey oynamak için fazlasıyla yeterli. 🙂

Evet başlıkta gördüğünüz gibi bu telefonu almayı düşünüyorum. Özellikleri, fiyatı falan hoşuma gitti, özellikle tasarımı hoşuma gitti ama işlemcisinin sorunlu olduğunu, fazla ısındığını ve şarjının hızlı gittiğini söyleyenler var. Daha çok sosyal medyada dolaşırım ama ara sıra ağır oyunlar da oynarım. Sizce bu fiyata üzer mi alınır mı? Bir de seçenek olarak A16 var.

Bu bütçelerde düşünürseniz yurt dışı daha mantıklı hocam.

Tam bir babaya alınacak bir telefon. Ben babama aldırdım sosyal medya kullanımı, ekranın 120Hz akıcılığı, çift stereo ses çıkışı ve kamerası kendisini fazlasıyla tatmin ediyor. Aynısı akrabadan başka bir babaya aldırdım o da memnun. Okey oynamak için fazlasıyla yeterli. 🙂

Babama A35 aldım ben hocam gayet memnun kullanıyor Samsung tarafında sıfır kapalı kutu olarak 16-26 yaş kitleye akıcı bir deneyim yaşamaları için minimum S24 FE oneriyorum ben bütçe yoksa kişinin bileceği iş tabii ki.

Genç birine tavsiyem FE serilerine çıkması, çıkamıyorsa en azından A36 ile başlaması gerekli. A56 yerine FE serisi almak daha iyi.

Babama A35 aldım ben hocam gayet memnun kullanıyor Samsung tarafında sıfır kapalı kutu olarak 16-26 yaş kitleye akıcı bir deneyim yaşamaları için minimum S24 FE oneriyorum ben bütçe yoksa kişinin bileceği iş tabii ki.

A35 ile arasında kaldı, ön kamerası harici pek katkısı olmayacağını düşündüğüm için bütçesini aşmasına gerek olmadığını düşündüm. Arkası plastik olması daha iyi cam olursa kolay kırar.

Elinde bilgisayarın ve internetin var aç YouTube'yi A26 game test veya CoD test gibi aratarak cihazın oyun performansı hakkında kısmen fikir oluşur 10klık cihaza gore iyi performans alacağını tahmin ediyorum.

Tamam.

İşlemcisi ısınan bir model. Pek sorun etmezseniz bence iş görür. Alınabilir eğer sıfır olması zorunluysa.

İşlemcisi ısınan bir model. Pek sorun etmezseniz bence iş görür. Alınabilir eğer sıfır olması zorunluysa.

A26 önerdi onunda düşünebilirim.

Tam bir babaya alınacak bir telefon. Ben babama aldırdım sosyal medya kullanımı, ekranın 120Hz akıcılığı, çift stereo ses çıkışı, 5000mAh bataryası ve kamerası kendisini fazlasıyla tatmin ediyor. Aynısı akrabadan başka bir babaya aldırdım o da memnun. Okey oynamak için fazlasıyla yeterli. 🙂
Anladım yani kısacası size yetersiz kalır demek istiyor gibisiniz. 🙂

Maalesef öyle bir imkanım yok.

A26 bile bütçemi zorluyor hocam başka öneriniz var mı başka marka olabilir.

Son düzenleme:
RAM ve depolamanın performansta hiçbir etkisi yok diyebiliriz sosyal medyada mikro takılmalara maruz kalırsın CoD'da 45 FPS açar sıcaklık kaynaklı droplara maruz kalma ihtimalin var. Kısacası oyun işini unut. Yukarıda dendiği gibi enazından A35 falan al 12 vereceğine 14 ver? Kafan biraz daha rahat olur oyun konusunda. A26'ya niye bakmıyorsun.

A26 alınası bir model değil daha düşük modellerde olan stereo hoparlörler yok.

A26 alınası bir model değil daha düşük modellerde olan stereo hoparlörler yok.

Bana kalırsa her 2 modelde alınmaz çektiğe sahip olan herhangi bir telefon bu devirde alınmaz zaten. Oyun performansı olarak A26 çok daha iyi bir konumda o bütçede stereo hoparlör aramak pek mantıklı değil.

Bana kalırsa her 2 modelde alınmaz çektiğe sahip olan herhangi bir telefon bu devirde alınmaz zaten. Oyun performansı olarak A26 çok daha iyi bir konumda o bütçede stereo hoparlör aramak pek mantıklı değil.

Redmi 12s modelini de kullanma fırsatım oldu gayet memnun kaldım baktığım zaman A16 modelinin işlemcisi daha iyi.

Redmi 12s nasıldır?

Galiba A16 tercih edeceğim baktığım zaman işlemcisi Redmi Note14 modeli ile işlemcisi aynı evde bu model vardı ve gayet iyi bununda sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Ağır oyunlar için mantıklı değil ama her şeyiyle A16'dan daha iyi bir cihaz.

İşlemci olarak A16 daha stabil diye düşündüm yani çoğu yerde öyle deniliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı