Samsung A25 için hangi şarj adaptörünü alınmalı?

Mr Ali

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung Galaxy A25 cihazını aldım. Malum Samsung artık kutudan adaptör çıkarmadığı için internetten adaptör bakayım dedim lakin Teknosa gibi mağazalara göre çok daha ucuz satıldığı için orijinalliğinden emin olamıyorum.

Mağazalarda 25W adaptör 720 TL satılıyor bu kadar vermek istemiyorum bir adaptöre.

İnternette ise bunlar var:
Birisi 290 TL birisi 530 TL.
290 olan orijinal midir yoksa Amazon'un sattığı 530 TL olanı mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlar üzerinden farkettiyseniz fotograf çekenlerde farklı adaptöre sahip olanlar var. bence riske girmeye deymez.

Merhaba, Samsung Galaxy A25 cihazını aldım. Malum Samsung artık kutudan adaptör çıkarmadığı için internetten adaptör bakayım dedim lakin Teknosa gibi mağazalara göre çok daha ucuz satıldığı için orijinalliğinden emin olamıyorum.

Mağazalarda 25W adaptör 720 TL satılıyor bu kadar vermek istemiyorum bir adaptöre.

Amazon al.

Adaptore o kadar para vermek istemeniz lazim, orijinal adaptorler candir.

Amazon'dan alabileceğiniz (daha pahalı olan) Samsung adaptörün orijinal olduğundan emin olabilirsiniz. Benzer fiyatta, yani 400-500 TL bandında (ve benzer 25W güç verebilen) Cellular Italia, Anker, Spigen, Baseus, UGreen, BIX gibi markaları da araştırabilirsiniz. Bunlar da güvenlidir ve telefonunuza göredir.

1.5 sene ugreen gan kullandıktan sonra bozulunca benzer kalitede anker ve bix kullandım sorunsuz şarj ediyorum evde hanımla şarj kavgası yapmadan. Gan desteğini gözetmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı