Samsung A54 için şarj adaptörü

hayallerim var

Hectopat
Telefonu hallettim de adaptör kaldı. ‎EP-TA800NBEgeu her yerde bu modeli görüyorum ama bakıyorum sitelerdeki yorumlara bir sürü olumsuz yorum var resmi samsug sitesi dahil. Hangi adaptörü almalıyım? Kablosu zaten telefonun yanında geliyormuş. Telefon Samsung Galaxy A54 başlıkta yazdım zaten.

Telefonu hallettim de adaptör kaldı. ‎EP-TA800NBEgeu her yerde bu modeli görüyorum ama bakıyorum sitelerdeki yorumlara bir sürü olumsuz yorum var resmi samsug sitesi dahil. Hangi adaptörü almalıyım? Kablosu zaten telefonun yanında geliyormuş. Telefon Samsung Galaxy A54 başlıkta yazdım zaten.

Hocam illa Samsung olmayacaksa oppo şarj aletlerine bakabilirsiniz.

İlla Samsung olacaksa bunu önerebilirim. Ama 15 watt. 1.5 saatte şarj ediyor.

Dosya Ekleri

• 20230701_184742.jpg
    20230701_184742.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 118
A101 online'da orjinal 2 yil samsung Türkiye garantili var. Ben oradan aldim.
Ayrica hepsiburada da var. Diger satıcılar kismindan satıcıyı hepsiburada secin o zaman orjinallik konusunda problem olmaz.

Yalnız Samsung TA800N harici baska bir 25w adaptor alirsaniz super hizli sarj olmuyor telefon. Ben adaptor alana kadar xiaomi 30w adaptor ile sarj ediyordum 1:40 dk suruyordu. Bunun nedeni telefonun super hizli sarj olmasi icin, PD 3.0 PPS protokulu destekli adaptor gerekmesi TA800N de bu destek var. 1.10 dk'da tam sarj oluyor, ve sarj daha verimli gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı