Samsung A25'ten iPhone XS geçilir mi?

Erenyapcs

Hectopat
Daha fazla  
Samsung'u ağustos ayında aldım. Ancak yıllardır bir Apple geçme hevesi var XS modeline geçsem güzel bir deneyim yaşar mıyım? iOS 18 güncellemesini de almış.
Benim telefon 6,5 inç XS ise 5,8 sizce sorun çıkarır mı kaç yıl kullanırım?

Mantıklı değil, iOS 18'ze güncellemek daha da mantıklı değil.
S9 Note 9 ile aynı yılda çıkmış bir cihaz çok eski, fiyatı neyse muhtemelen hak etmiyordur.
12-14k ama 6 yolluk bir cihaz olmasına rağmen çok hızlı annemde a24 var test ettiğimde uygulamayı önce yada başa baş açıyor.

Bu arada pil sağlığım %73 ama bugün hiç oyun oynamadan aralıksız video izledim whatsapp sahibinden vb uygulamaları kullandım 4.20saat dayandı birde %13 şarj kaldı

12-14K ama 6 yolluk bir cihaz olmasına rağmen çok hızlı annemde A24 var test ettiğimde uygulamayı önce ya da başa baş açıyor.

Bu arada pil sağlığım %73 ama bugün hiç oyun oynamadan aralıksız video izledim WhatsApp sahibinden vb uygulamaları kullandım 4.20saat dayandı bir de %13 şarj kaldı.

6 yıllık ama 3-4 bin civarına S9 Plus var ve akıcı Android 14'te kuruluyor stabil çalışıyor, 14K'ya ikinci el S21 FE falan alabiliyorken sırf iOS diye şahsen ben gidip 6 yıllık telefon almazdım, iOS 18'in stabil olmadığını gördük.

6 yıllık ama 3-4 bin civarına S9 Plus var ve akıcı Android 14'te kuruluyor stabil çalışıyor, 14K'ya ikinci el S21 FE falan alabiliyorken sırf iOS diye şahsen ben gidip 6 yıllık telefon almazdım, iOS 18'in stabil olmadığını gördük.
Eski samsungda kullandım ama Apple kadar iyi performans vermedi

Eski Samsung'da kullandım ama Apple kadar iyi performans vermedi.

Eski Samsung demek o kadar büyük bir model skalasına geliyor ki anlatamam.
Olay S9 Plus ile performans karşılaştırmak değil, iki telefonda aynı yılın amiral gemisi.
Asıl olay birinin 3-4 bin TL'ye bulunması, biri 14 bin.
S9 Plus ile Diablo immortal en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS oynatıyor 2K çözünürlükte, 60 FPS oynatır mı bilmiyorum kilit var, arkadaşıma kurduk 2800 civarına almıştı geçenlerde, noble Android 14 kurduk, sonra daha iyi pil performansı veren Floyd Android 13 kurduk yine One UI arayüzü ve güncel.
Yani 14 bin vererek 6 yıl önce yıl önce ki amiral gemisi almak yerine birkaç yıl önce çıkan yılının yüksek segment modeli olan S21 FE almak daha mantıklı diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı