Samsung A30'dan iPhone 7'ye geçilir mi?

XR için;

Ekran 828p için fazla büyük (6.1 inch). ben 4.7 inch iPhone 7'de ekrandaki pikselleri görüyordum. 60Hz bir ekrana da şahsen bakamıyorum ama bu averaj kullanıcı için telefon seçme sebebi olmayabilir.

Tek kamera demek optik zoom yapamıyor demek. Ultra geniş açı yok demek. Bugün bu özellikler olmadan bir telefon çıkarırsanız ancak vitrin süsü olur. Dolayısıyla çağ dışı sözümün arkasındayım.

15 Watt desteği az.

A12 günümüzde idare ederden biraz daha iyi bir işlemci. Apple'ın 5 yaşındaki 7nm işlemcisinden bahsediyorsunuz. Dün çıkmadı bu işlemci. Lütfen. Günlük işi fazlasıyla görecektir ama yük altına soktuğunuz an "hani bu işlemci iyiydi" demeye başlarsınız.

Ha şunu da söyleyeyim, belki benim Akıllı Telefonlardan beklentim yüksektir. Ama 2023'de iPhone 7 ve 8 bir kenara dursun, XR dahi övemeyeceğim maalesef.

Hocam bende 4 ay önce siz gibi düşünerek gm8den ilk önce 6se sonra 7 plusa geçtim (yenilnemiş almıştım) Alacaksanız sorunusuz olmasına çok dikkat edin iphonelar androidlere göre daha fazla tamirat gerektirir evde 5 yıldır tamirsiz kullanılar j7 prime 2 var 5 yıllık j2 core var ama iphonelar daha fazla sorun çıkarır ilk aldığım 6s bile iyiydi ama çok garip bir şekilde ekranı amoled olmamasına rağmen ekran yanığı oluştu iade ettim 7 plus aldım batarya ilk gün iyiydi sonra rezalet oldu elinizdeki telefonu verip sorunlu bir 7 de alabilirsiniz eğer alacaksanız sorunsuz olmasına dikkat edin

XS için demiştim ama göremiyorsunuz galiba, diğer dediklerinizi geçtim çünkü bir Apple haterısınız. A12 güç altında dahi yüksek performans verebilen bir işlemci, bunu kağıt üzerindeki verilere bakarak söylemiyorum çünkü yakınımda A12 kullanan çok fazla insan var. Siz XR'ı dahi övmeyin Android alın.

Geçmeme değer mi sizin gibi hocam.

Geçmeme değer mi sizin gibi hocam.
Yani hocam ben gm8imden 6se geçtiğimde (6sle 7nin bataryaları yakın) %100 pil sağlığı bulunmasına rağmen pilde bariz bir eksiklik yaşamıştım 3.5 saat ekran süresi veriyordu ve ısınıyordu bence 3000e satabiliyorsanız 500 ekleyip realme c21y alın

Android almayı düşünmüyorum.
bakın bende siz gibi düşündüm pişman oldu şuan 7 ile c21y arasında 7nin üstün olduğu tek taraf kamera olabilir c21yde 5000 mah batarya var 7 sizi bataryada fazlasıyla üzecektir

bu geçiş olduğunda bide gm8im 2. yılına girmişti yani pil ömrü az haliyle bile 6sden daha iyiydi

Hocam öznel görüşümü belirtmeden kamerası iyi kötü diyemeyeceğim. Şahsi fikrim çektiğiniz fotoğraflar telefonda iyi durur, bilgisayardan bakmak isterseniz can sıkabilir. Örnek çektiğim fotoğrafları ekliyorum.

Film izleme konusunda keyif vermiyor. Bu yorumum objektiftir diye düşünüyorum.

Instagram, WP, Discord performanslarından memnunum. Sosyal medya performansı tatmin edici. Son kullandığımda kasmıyordu. iOS 15.7.6 kullanıyorum.

Alırsanız PowerBank de almanızı tavsiye ederim.
Örnek fotoğraflar;

Hocam Android'den nefret ediyorum diyebilirim yani hiçbir şekilde almak istemiyorum batarya konusunda telefona çok fazla bakan biri değilim günde toplasan 3 4 saat anca bakarım genelde PC deyim zaten Deji batarya kullanırım diye düşünüyorum ayrıca.

Hocam kamerası gayet hoşuma gitti attığınız fotoğraflar için teşekkür ederim telefon küçük olduğu için çok fazla tat keyif vermez bende katılıyorum fakat genel olarak sosyal medyada takılıyorum zaten ayrıca telefonu gün boyunca 3 4 saat kullanıyorum batarya performansı 3 4 saat götürür mü?

Apple Hater'ı olsam niye 4 yıl iPhone 7 kullanayım yahu?

Hocam günde 2 defa şarj edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…