TheMetehan
Hectopat
- Makaleler
- 1
XR için;Ekran olarak dizi film izleme gibi bir derdiniz yoksa günü gayet iyi bir şekilde geçirten bir ekran, sadece kamera sayısına bakarak çağ dışı donanım diyorsunuz ya yazık. 15W desteği az mı? Ayrıca A12 günümüzde çok iyi bir işlemci. Çoğu orta segment Android telefonu tokatlar her iki telefonda. Bu dediklerinizi lütfen XS içinde deyin.![]()
Ekran 828p için fazla büyük (6.1 inch). ben 4.7 inch iPhone 7'de ekrandaki pikselleri görüyordum. 60Hz bir ekrana da şahsen bakamıyorum ama bu averaj kullanıcı için telefon seçme sebebi olmayabilir.
Tek kamera demek optik zoom yapamıyor demek. Ultra geniş açı yok demek. Bugün bu özellikler olmadan bir telefon çıkarırsanız ancak vitrin süsü olur. Dolayısıyla çağ dışı sözümün arkasındayım.
15 Watt desteği az.
A12 günümüzde idare ederden biraz daha iyi bir işlemci. Apple'ın 5 yaşındaki 7nm işlemcisinden bahsediyorsunuz. Dün çıkmadı bu işlemci. Lütfen. Günlük işi fazlasıyla görecektir ama yük altına soktuğunuz an "hani bu işlemci iyiydi" demeye başlarsınız.
Ha şunu da söyleyeyim, belki benim Akıllı Telefonlardan beklentim yüksektir. Ama 2023'de iPhone 7 ve 8 bir kenara dursun, XR dahi övemeyeceğim maalesef.