Merhaba sayın Technopat halkı. Samsung A30s cihazım hayatının son dönemlerini yaşıyor ve ben bu cihazı daha iyi yapmak için sizlerden Custom ROM önerisi istiyorum. Ayrıca, Custom ROM'lar hakkında çok bilgiye sahip değilim, o yüzden nasıl atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Code: *** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the...
Code: *** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the...
Öyle açılmıyor o hocam cihazı kapatın ve Power tuşu ve ses kısma tuşuna basın yeşil bir ekran gelecektir orada unlock the bootloader seçeneği olacak orada ses arttırma tuşuna uzun süre basınız ve bootloader açılacaktır (bu durum cihazın içindeki verileri silecektir ve bootloader kilidi açmak garantinizide devre dışı bırakacağından bu işlemde ne ben ne de Technopat sorumluluk alır)
Bugün yine güzel rehberle karşınızdayım. Başlıkta anlattığım gibi bootloader kilidimizi açaçağız. uyarı: Cihazınız kutudan Android 8 (oreo) ve altı çıkıyorsa sadece OEM kilit açmayı aktif etmeniz yeterlidir. (Android 8 ve altı cihazlarda bootloader kilidi bulunmamaktadır.) Önemli verileriniz var...
Başlıkta anlattığım gibi. Vbmeta hazırlayacağız bu konuda. Bu konu root ya da recovery kurarken karşımıza gelen. (vbmeta verification fail) gibi hataları çözmektedir. Bize lazım olanlar. Beyin/Mantık Aktif olan bir telefon (eğer cihazınız vbmeta hatası veriyorsa başka cihazınız olabilir) Magisk...
Öyle açılmıyor o hocam cihazı kapatın ve Power tuşu ve ses kısma tuşuna basın yeşil bir ekran gelecektir orada unlock the bootloader seçeneği olacak orada ses arttırma tuşuna uzun süre basınız ve bootloader açılacaktır (bu durum cihazın içindeki verileri silecektir ve bootloader kilidi açmak garantinizide devre dışı bırakacağından bu işlemde ne ben ne de Technopat sorumluluk alır)