Alınabilir.Arkadaşlar şu an Redmi Note 9 kullanıyorum, çok yakında Samsung Galaxy A32 alacağım, sizce alacağım telefonu kullandığım telefona göre iyi bir farkı olur mu?
Arkadaşlar şu an Redmi Note 9 kullanıyorum, çok yakında Samsung Galaxy A32 alacağım, sizce alacağım telefonu kullandığım telefona göre iyi bir farkı olur mu?
M33 alabilirseniz A32'ye göre ekran harici kazanırsınız.
Note 9 ile A32 arasındaki farkı sadece ekrandan fark edersiniz.
Samsung Galaxy A33 nasıl olur sizce?A32'ye gecmenize değmez. Ekran ve kamera harici daha kötü.
Maalesef A3 serisi ve işlemcisi yetersiz zamanla kasmaya başlayacaktır.M serisini sevmiyorum A32 ya da A33 almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de A32 alırım sizce A32'ler kasma yapar mı?
A33 yerine A34 almanız daha sağlıklı. Aynı fiyattalar.Samsung Galaxy A33 nasıl olur sizce?
M serisini sevmiyorum A32 ya da A33 almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de A32 alırım sizce A32'ler kasma yapar mı?
Samsung Galaxy A33 nasıl olur sizce?
A33'e yükselebilirsen A34 al daha iyi 4-5 sene kullanıp keyfine bakarsın.M serisini sevmiyorum A32 ya da A33 almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de A32 alırım sizce A32'ler kasma yapar mı?
Samsung Galaxy A33 nasıl olur sizce?
M serisini sevmiyorum A32 ya da A33 almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de A32 alırım sizce A32'ler kasma yapar mı?
Samsung Galaxy A33 nasıl.
Bütçe 10 bin civarı.A33 gercekten iyi. Bütçe?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.