Merhaba dostlar. Bu iki telefondan birini alacağım ancak kararsız kaldım. Telefon ile daha çok video izliyorum. batarya önemli benim için. bir taraf daha hızlı şarj oluyor, bir taraf daha çok mAh'a sahip. OIS özelliği ve suya dayanıklılığı açısından A52 daha cazip geliyor. Fiyat farkına değer mi?
Merhaba dostlar. Bu iki telefondan birini alacağım ancak kararsız kaldım. Telefon ile daha çok video izliyorum. Batarya önemli benim için. Bir taraf daha hızlı şarj oluyor, bir taraf daha çok MAh'a sahip. OIS özelliği ve suya dayanıklılığı açısından A52 daha cazip geliyor. Fiyat farkına değer mi?
Ya hocam haklısınız aslında babam A52'ye tamam diyince direk A52 olarak karar kıldım zaten. Telefonun büyüklüğünü vs. görmek için bir yere gittik oradaki satıcı A52 ile A32 arasında fark yok gibi bir şey söyledi, ben de aynısını dedim A52 daha iyi diye sonradan işte babamı da inandırmak maksadıyla burada konu açayım dedim.
Ya hocam haklısınız aslında babam A52'ye tamam deyince direk A52 olarak karar kıldım zaten. Telefonun büyüklüğünü vs. görmek için bir yere gittik oradaki satıcı A52 ile A32 arasında fark yok gibi bir şey söyledi, ben de aynısını dedim A52 daha iyi diye sonradan işte babamı da inandırmak maksadıyla burada konu açayım dedim.