Samsung A33 5G alınır mı?

Bütçe
5500 - 6000₺
Merhabalar, aylardır emektar J7 Prime telefonumdan geçeceğim ve tıpkı kendisi gibi 5 yıl tertemiz götürecek bir telefon arayışındaydım. Genelde aşırı oyun oynamayan, günlük takılan bir kullanıcıyım ama oyun oynarsam da canımı yakmasın istiyorum. Nihayet bütçemi toparladım ve A33 5G modelinde karar kıldım gibi. Telefonun ileriye dönük güncelleme desteği, kamerası, dış görünüşü ve zaten Samsung arayüzü olması hoşuma gitti. Yine de kullandığı Exynos 1280 işlemcisi hakkında gördüğüm olumsuz yorumlar kararımı zorlaştırıyor.
S20 FE öneriyorlar ama onun da güncelleme hakları bitmek üzere ve fiyatı da beni zorluyor (A33 5600-5700 bandına düşüyor ara sıra). Cidden o kadar kötü bir işlemci mi? Dediğim gibi, bir 5 yıl zar zor da olsa götürecek Samsung telefon öneriniz var mıdır? 6000₺ Bütçemi maalesef aşamam.

Hocam A52 bakın derim. M52'nin kamerası berbat ötesi. Yılda bir kullanıyorum kamerayı derseniz, M52 bataryası mükemmel.
Kamera konusunda çok çektim cidden. O yüzden kamera olarak A serisinin altına inmek istemiyordum ama A52 de fiyat olarak çıktığı fiyatın çok üstünde gibi. Exynos yüzünden A33 alma diyorlar hep ama çok da seçeneğim yok şu anki pazarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı