2k daha çıkabiliyorsanızBen Samsung A34 5G ve Redmi Note 10 Pro arasında kaldım. Orta derece oyun oynayan birisiyim (4 saat) özellikle E-Football kaldıracak, hangisi iyi olur?
knk bu mesela pes güncelleme yapınca sürüm yetmez diye uyarı almam demi
Bilgim yok maalesef.knk bu mesela pes güncelleme yapınca sürüm yetmez diye uyarı almam demi
knk peki her iki telefondan hangisi uzun süreli ve oyun performansı olarak götürür ve işlemci olarakBilgim yok maalesef.
A34 ama oyun için Poco F4 daha iyi olur. Asgari ücret zammı geldi. Telefonlara zam gelmeden ihtiyacın varsa almanı öneririm.knk peki her iki telefondan hangisi uzun süreli ve oyun performansı olarak götürür ve işlemci olarak
knk valla o kadar param yok ama bana yardımcı olduğun için sana teşekkür ederim samsung a 34 seçtim hakkını helal et güzel arkadaşımA34 ama oyun için Poco F4 daha iyi olur. Asgari ücret zammı geldi. Telefonlara zam gelmeden ihtiyacın varsa almanı öneririm.
![]()
POCO F4 128 GB 6 GB RAM Gümüş Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
POCO F4 128 GB 6 GB RAM Gümüş Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.