Samsung A34 alınır mı?

Bütçe
10000

koala4

Centipat
Daha fazla  
10000₺ civarına telefon almayı düşünüyorum. Baktığım modeller arasında en beğendiğim model A34 oldu. Aradığım en önemli özellik RAM'in en az 8 GB olması, 5G olursa da iyi olur. A34 alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
Burada da ürünün linki:Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB)

Eğer üniversite öğrencisiysen önce bir Samsung öğrenci indirimi programına kaydolup oradaki fiyatlara bak. Belki A34'ten daha iyi modellere denk gelebilirsin.

A34 fiyatına göre iyi telefon. Daha iyisi var mı tam bilmiyorum ama muhtemelen en iyilerden biridir.

Onun yerine Poco x4 pro al, RAM de güzel, kasma falan yok.

Onun yerine POCO X4 Pro al, RAM de güzel, kasma falan yok.

Baktığım kadarıyla 6 GB RAM'i var, bir yanlışım varsa ürünün linkini atabilir misiniz? Bir de POCO Xiaomi'nin alt markası bildiğim kadarıyla ondan çok güvenemiyorum böyle markalara.

Baktığım kadarıyla 6 GB RAM'i var, bir yanlışım varsa ürünün linkini atabilir misiniz? Bir de POCO Xiaomi'nin alt markası bildiğim kadarıyla ondan çok güvenemiyorum böyle markalara.

Hayır, 8 GB RAM ve ayrıca 5G

Onun yerine S10 almanızı tavsiye ederim güncelleme desteği kesilecektir fakat kasma donma olmaz enazından a serisi altsegment bir seri uzun kullanımda seni pişman eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…