Samsung A34 alınır mı?

Bütçe
10000

koala4

Centipat
Daha fazla  
10000₺ civarına telefon almayı düşünüyorum. Baktığım modeller arasında en beğendiğim model A34 oldu. Aradığım en önemli özellik RAM'in en az 8 GB olması, 5G olursa da iyi olur. A34 alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
Burada da ürünün linki:Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB)

10000₺ civarına telefon almayı düşünüyorum. Baktığım modeller arasında en beğendiğim model A34 oldu. Aradığım en önemli özellik RAM'in en az 8 GB olması, 5G olursa da iyi olur. A34 alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
Burada da ürünün linki:Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB)

Eğer üniversite öğrencisiysen önce bir Samsung öğrenci indirimi programına kaydolup oradaki fiyatlara bak. Belki A34'ten daha iyi modellere denk gelebilirsin.

Baktığım kadarıyla 6 GB RAM'i var, bir yanlışım varsa ürünün linkini atabilir misiniz? Bir de POCO Xiaomi'nin alt markası bildiğim kadarıyla ondan çok güvenemiyorum böyle markalara.

Baktığım kadarıyla 6 GB RAM'i var, bir yanlışım varsa ürünün linkini atabilir misiniz? Bir de POCO Xiaomi'nin alt markası bildiğim kadarıyla ondan çok güvenemiyorum böyle markalara.
Hayır, 8 GB RAM ve ayrıca 5G

Onun yerine S10 almanızı tavsiye ederim güncelleme desteği kesilecektir fakat kasma donma olmaz enazından a serisi altsegment bir seri uzun kullanımda seni pişman eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı