Samsung A34 alınır mı?

Bütçe
13000

moncucu

Decapat
Daha fazla  
Kamerayla çok fazla işim yok fakat vergisiz telefon kamerası da olmasın😀.öyle ağır oynadığım oyunlar da yok. Sadece Clash Royale ve bu tarz oyunlar oynuyorum. Onun haricinde günlük kullanım için zaten. Sizce alınır mı?
İkinci el de olur bu arada.

Kamerayla çok fazla işim yok fakat vergisiz telefon kamerası da olmasın😀.öyle ağır oynadığım oyunlar da yok. Sadece Clash Royale ve bu tarz oyunlar oynuyorum. Onun haricinde günlük kullanım için zaten. Sizce alınır mı?
A35 ile fiyati ayni A35 alin.

Hocam bence tanımadığınız kişiden 2. el telefon almak sıkıntılı alabiliyorsanız sıfır bir telefon alın.

A34 fiyat segmentindeki sınıfının rakipleri ile tasarım olarak açık ara en geride fakat sundukları ile ise açık ara en önde olan cihaz, bana göre tek eksisi ön kamerası biraz yetersiz haricinde güzel cihaz ikinci elde temizi olursa alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı