Samsung A34 değiştirilmeli mi?

Bütçe
10000

Lakayra

Hectopat
Samsung Galaxy A34 kullanıyorum, telefon ile 1 yılı doldurduk, yavaş yavaş kasmalar başladı. Yaklaşık 5-6 saat günlük kullanım sürem var. Benim için en büyük eksisi telefon açılırken çok geç açılıyor, en az 5 dakika kendine gelme süresi var. Bu aralar S24 FE versiyonuna bakıyorum. Arada 10bin TL gibi bir miktar var. Sizce geçmeye değer mi?

S24 FE'ye geçmek yerine Watch 6 Classic veya Watch 7 de düşünüyorum. Yanına ek olarak tablette alabilirim (s9FE) ekosistem için önerilerinizi bekliyorum.

Samsung Galaxy A34 kullanıyorum, telefon ile 1 yılı doldurduk, yavaş yavaş kasmalar başladı. Yaklaşık 5-6 saat günlük kullanım sürem var. Benim için en büyük eksisi telefon açılırken çok geç açılıyor, en az 5 dakika kendine gelme süresi var. Bu aralar S24 FE versiyonuna bakıyorum. Arada 10bin TL gibi bir miktar var. Sizce geçmeye değer mi?

S24 FE'ye geçmek yerine Watch 6 Classic veya Watch 7 de düşünüyorum. Yanına ek olarak tablette alabilirim (s9FE) ekosistem için önerilerinizi bekliyorum.
Telefonda ayarlar cihaz bakımı hafıza yazana dokun ramı temizle. Google'de sağ üst üç nokta ve geçmişe dokun tarama verilerini sile dokun sil. Google tarama geçmişini telefona kaydefip hafiza kullaniyor. Denemekte fayda var.Bluetooth ve wifi kullanılmadığında kapat.GPS kapat.

Selam, ne yaptınız?
Ben de A34 kullanıcısıyım.
Telefonu sadece günlük işler için kullanıyorum ve cihazdan memnunum ama ocak zammı ve Samsung ürünlerin henüz zam almaması sebebiyle S24 FE gözüme uygun gözüküyor.
Bir yandan da S25 serisi tasarımı çok güzel, S25 FE mi beklesem diye düşünmüyor değilim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı