Samsung A34 için hangi şarj aletini almak lazım?

Gaming7

Yoctopat
A34'ün içinden sanırım şarj aleti çıkmıyormuş. Bu telefon için Samsung marka hangi şarj aleti ve kablosunu almak lazım? Mümkünse Samsung, Vatan Bilgisayar veya Mediamarkt'tan link koyarsanız sevinirim.

Bu arada hızlı şarj özelliğine ihtiyacım yok. Hızlı şarj kullanmıyorum.

Samsung'un kendi şarj aletini kullanın. Samsung'da raporlama sistemi var diye biliyorum. İleride orijinal şarj aleti kullanmadınız diye garanti dışı kalabilir cihazınız. Media Mark veya samsungun kendi sitesinden alabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar dediğinizi alacağım.

Bu arada bu önerdiğiniz galiba hızlı şarj ediyor, bataryada sıkıntı olmaz değil mi? Ben batarya zarar görmesin diye hızlı şarj şart değil diye düşünmüştüm.

Teşekkürler arkadaşlar dediğinizi alacağım.

Bu arada bu önerdiğiniz galiba hızlı şarj ediyor, bataryada sıkıntı olmaz değil mi? Ben batarya zarar görmesin diye hızlı şarj şart değil diye düşünmüştüm.

25 wat hızlı şarjdan bir sorun olmaz hocam. Samsung ve Apple aslında bu konuda geriden geliyor. Örneğin Oppo'da 67 W hızlı şarj özelliği var.

25 wat hızlı şarjdan bir sorun olmaz hocam. Samsung ve Apple aslında bu konuda geriden geliyor. Örneğin Oppo'da 67 W hızlı şarj özelliği var.

İleriden gitse ne olacak hocam ki 67 watt hızlı şarj bir telefonun pilin ömrünü çok hızlı bitirecektir ve gereksiz şahsımda 10000MAH pil olmadıkça 3000 4000 4500'lük pilleri 45 watt 25 watt yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı