Çözüldü Samsung A34 One UI 6.1 güncellemesinden sonra ses odağı özelliği kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selçuk Cevrin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Samsung A34 telefon kullanıyorum. One UI 6.1 yazılım güncellemesinden sonra arama ekranındaki ses odağı özelliği kayboldu. Ayarları detaylı bir şekilde araştırdım ancak aktif edebilmek için bir yol bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkür ederim.

Çözüm
Merhaba. Samsung A34 telefon kullanıyorum. One UI 6.1 yazılım güncellemesinden sonra arama ekranındaki ses odağı özelliği kayboldu. Ayarları detaylı bir şekilde araştırdım ancak aktif edebilmek için bir yol bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkür ederim.

Ses odağı quick panele taşındı gitmedi diye biliyorum ben.

Ses odağı quick panele taşındı gitmedi diye biliyorum ben.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı