Samsung A34 vs A73

Bütçe
12000
@HeySelamBenTaha ikisinden de uzun süre kasmadan götürür. Eski olmasına takılmayın.
Kamera ve işlemci yönlerinde daha güçlü.
Ama diğerlerinin daha yeni olması cezbedici.A serisi en alt seri.2 yıl önce olsaydı S20 FE alırdım araştırmazdım bile fakat S20 FE son güncellemesini aldı.A34 en iyi tercih gibi geliyor çünkü A73 teşhir ürünü olabilir.

Hangisi alınır? A73 Teknosa'da 400 TL daha ucuz A34'ten. A73 A34'ten bir yıl daha eski ama 5 yıl güncelleme alacakmış. Güncellik dışında A34'e koyuyor. Bir de A74 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
Samsung A73 128GB şuan en ucuz 17.900₺. Çok fark yok aralarında. Bütçe nedir tam ?

Ama diğerlerinin daha yeni olması cezbedici.A serisi en alt seri.2 yıl önce olsaydı S20 FE alırdım araştırmazdım bile fakat S20 FE son güncellemesini aldı.A34 en iyi tercih gibi geliyor çünkü A73 teşhir ürünü olabilir.
A serisi en alt seri değil. S>A>M

@HeySelamBenTaha ben olsam S20 FE alırdım ama güncellige bu kadar önem veriyorsanız A73 daha mantıklı.
Aslında hak ettiği fiyatlar 13k çevresi zaten ama bu kadar ucuz olması şaşırtıcı.

Bütçeniz sanırım 11-13K civarlarında.Bu fiyat bandında alınacak en iyi telefon S20 FE'dir.A34'de alınır fakat önermem.S20 FE kadar gelişmemiş olması dolayısıyla.Ya da bütçe 15K'ya çıkarılıp GT 2 bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı